Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

CA Immo prelungeşte contractul cu ING Bank în Opera Center I

S.B. Ştirile Zilei /

CA Immo prelungeşte contractul cu ING Bank în Opera Center I

CA Immo a prelungit contractul de închiriere pentru sucursala ING Bank din Opera Center I, parte a proiectului de birouri Opera Center, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Acesta reprezintă cel mai lung contract de închiriere pentru o sucursală ING Bank într-o clădire modernă din România.

Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent a patra bancă pe piaţa locală, pe baza activelor deţinute şi este o bancă universală cu 1,6 milioane de clienţi. ING Bank deţine un model de servicii hibrid în care operaţiunile zilnice sunt îndeplinite de aplicaţiile de internet banking pentru toate tipurile de clienţi, în timp ce produsele sau soluţiile mai complexe sunt gestionate de consultanţi experţi din cadrul reţelei ING Office.

"Opera Center şi-a crescut valoarea, devenind un adevărat punct de reper şi o sub-piaţă de birouri în sine. Un avantaj important îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii publice, în special inaugurarea recentă a liniei de metrou M5, care deserveşte peste 150.000 de locuitori. De la universităţi şi opţiuni variate de petrecere a timpului liber, la administraţii publice şi spitale, toate sunt accesibile pe o rază de 3 km", a declarat Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management România.

Sucursala ING Bank ocupă o suprafaţă de aproximativ 400 mp la parterul clădirii Opera Center I. Zona de retail a clădirii găzduieşte, de asemenea, o cafenea French Bakery, o farmacie Dr. Max şi un magazin Inmedio.

Opera Center I cuprinde un total de 11.900 mp de spaţii de birouri moderne desfăşurate pe opt etaje, având o faţadă de sticlă impresionantă, cu elemente complexe de zidărie pe toate laturile. Certificat LEED Gold, Opera Center I găzduieşte companii importante precum: NN Lease, Qualitance, Borza&Asociatii, Siemens, GSK Consumer HealthCare şi DHL Logistics.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective