Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Casa Rusu îşi relochează sediul în Vox Technology Park

A.P. Ştirile Zilei /

Casa Rusu îşi relochează sediul în Vox Technology Park

Compania Casa Rusu, un producător şi retailer de mobilă din România, a preluat deja spaţiul din clădirea Vox Technology Park Timişoara şi a inaugurat noul sediu la începutul lunii octombrie, conform unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Matei Ştefan Gaburici, CEO Casa Rusu, a spus: "Casa Rusu avea nevoie de un sediu nou care să corespundă cerinţelor actuale, având în vedere dezvoltarea şi creşterea echipei, precum şi dorinţa de a le oferi angajaţilor o experienţă de muncă modernă, dinamică dar şi cu posibilităţi de relaxare. Clădirea Vox Technology Park este o construcţie de ultimă generaţie, fiind o clădire inteligentă din vestul ţării, situată într-o zonă în plină dezvoltare. Marcăm astfel începutul unei noi etape în viaţa companiei, care sunt convins că ne va aduce noi realizări profesionale într-un mediu de lucru modern".

Mark Oancea, director de dezvoltare al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park din Timişoara, a delclarat:"Contractul cu Casa Rusu reprezintă un semnal pozitiv pentru piaţa de birouri din Timişoara. Proiectele de birouri moderne, care au realizat investiţii în maximizarea gradului de siguranţă la birou, sunt şi vor rămâne o bună opţiune pentru desfăşurarea activităţii, datorită circuitelor create şi ale diferitelor măsuri specifice".

Casa Rusu are o experienţă de peste 25 de ani în domeniu.

Vox Technology Park are o suprafaţă închiriabilă de 26.600 de metri pătraţi şi a fost finalizat în Timişoara urma unei investiţii de 30 de milioane de euro. Proiectul oferă facilităţi precum posibilitatea identificării biometrice, dar şi avantaje competitive pentru angajaţi, ca spaţii şi duşuri pentru biciclişti, food court şi sală de fitness, spaţii comerciale şi de servicii.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional