Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Cerere în scădere pe piaţa piscinelor

Amenajări /

Sursa foto: reve.ro

Sursa foto: reve.ro

 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Bogdan Precup, Reve: "Echipamentele şi materialele premium definesc lucrările în anul 2023"

  Cererea din piaţa piscinelor este în scădere, ne-a spus Bogdan Precup, reprezentantul firmei Reve, apreciind: "În activitatea noastră se evidenţiază un trend de scădere a cererilor. Inflaţia, criza energetică, dobânzile crescute - toate acestea la un loc îi determină pe clienţi să fie reţinuţi în comenzile lor din domeniu. Aş mai putea adaugă şi o nesiguranţă în ceea ce priveşte viitorul economic, factor ce generează, de asemenea, o diminuare în ceea ce priveşte investiţiile de uz privat. Din păcate, nici sectorul comercial nu excelează şi abia reuşeşte cu mici paşi să facă investiţii în acest sens. Aştept cu maxim interes ca hotelierii români să investească în centre de relaxare, atât pe litoralul românesc, cât şi în zonele montane. Acest fapt ar duce la o dezvoltare majoră a turismului românesc".

  Cea mai mare cerere vine în continuare din zona de clienţi cu venituri mult peste medie. Acesta este singurul sector capabil să absoarbă tehnică şi materiale de ultimă generaţie, subliniază sursa citată.

  Potrivit lui Bogdan Precup, pe piaţa piscinelor cuvântul cheie îl reprezintă calitatea: "Înainte de orice, toate eforturile noastre se îndreaptă către produse de calitate. Tratăm cu seriozitate fiecare proiect şi ne dorim să îndeplinim toate aşteptările clientului. La final, o recomandare este mai solidă decât orice altă reclamă".

  După pandemie, producătorii din sector s-au bucurat de o dezvoltare continuă, de la tipul produselor pe care le propun clienţilor până la modul de realizare aceştia mizând pe tehnică nouă şi pe calitate. "Faptul că suntem o societate cu vechime pe piaţă, ne-a ajutat să finalizăm proiecte de o complexitate peste medie. Ce urmează? Am învăţat în ultima perioada să nu mai facem presupuneri. Privim cu optimism viitorul şi sperăm la o mai mare stabilitate din punct de vedere economic", ne-a transmis sursa citată.

  În prezent, tendinţele sunt orientate către calitate. Beneficiarii îşi doresc din ce în ce mai mult produse de calitate, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, fiabile, cu mentenanţă minimă. Echipamentele şi materialele premium definesc lucrările în anul 2023, conform domnului Precup.

  "Mizez pe o metamorfoză a pieţei de profil. Există o gamă întreagă de produse la nivel european ce trebuie descoperite şi acceptate de piaţa din România. Pe lângă aceasta, viitorul nu este conturat de şcoli de meserii care să genereze forţă de muncă, ci mai degrabă de inteligenţa artificială. Va trebui să facem faţă unor provocări din ce în ce mai inedite", a conchis Bogdan Precup.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional