Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

City of Mara Avenue a fost lansat la Timişoara

D.B. Ştirile Zilei /

City of Mara Avenue a fost lansat la Timişoara

Alber Holding, una dintre cele mai active companii din sectorul construcţiilor, a lansat o noua faza a proiectul City of Mara, un ansamblu rezidenţial de tip vest-european, cu un concept şi o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare, oferind o serie de facilităţi pentru timişoreni, se arată într-un comunicat trimis Redacţiei noastre.

În cadrul evenimentului de lansare, a fost anunţat City of Mara Avenue, parte din proiectul City of Mara. Acesta înseamnă şase blocuri noi, cu 507 apartamente şi 4000 de metri pătraţi de spaţii comerciale pentru supermarket-uri, săli de sport şi fitness, cafenele, restaurante, spălătorie de haine, librărie, brand-uri de lifestyle, mai menţionează sursa.

Noul proiect în care construcţia este deja începută, este situat la bulevard, într-o fostă zonă industrială, la mai puţin de 10 minute de centrul istoric, reprezintă ultima etapă a proiectului City of Mara. Lucrările pentru ansamblu au început în anul 2015, iar în prima fază a proiectului au fost finalizate şapte blocuri.

Ciprian Cădariu, managing partner City of Mara: "Noi nu construim doar pentru cei care vor să deţină un apartament într-un loc foarte dorit din Timişoara,ci şi pentru cei care investesc în active imobiliare bine poziţionate, cărora le va creşte valoarea în timp.Vrem să dăm viaţă şi să redăm oraşului o parte din el".

Prin acest proiect, dezvoltatorii alături de echipa de proiectanţi şi arhitecţi încearcă să ridice la un nivel superior calitatea de locuire în spaţiul urban şi să reconecteze comunitatea printr-un concept integrat de living şi lifestyle, în care noile blocuri de locuinţe vor oferi la parter o gamă variată de servicii, destinate locatarilor, dar nu numai lor. "Experienţa urbană nu este a maşinii, este a pietonului, aşa ar trebui să fie. Dacă privim oraşul doar din maşină pierdem legătura cu tot ce înseamnă oraş şi comunitate, dacă alegem să folosim o bicicletă, pe acelaşi traseu, trăim experienţe diferite. Vrem ca locul acesta să fie una din ele", Gabriel Almăjan, arhitect.

Suprafaţa terenului pe care se construieşte întregul ansamblu City Of Mara este de 2,8 hectare, iar investiţia se ridică la peste 55 milioane de euro.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional