Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

Color Smart estimează o cifră de afaceri de 4 milioane euro pentru anul 2022

S.B. Ştirile Zilei /

Color Smart estimează o cifră de afaceri de 4 milioane euro pentru anul 2022

Color Smart Distribution are în sezonul estival vânzări cu aproximativ 7-10% mai mari faţă de celelalte trei trimestre ale anului, reprezentând 30-33% din cifra de afaceri realizată de companie.

Pentru 2022, Color Smart estimează o cifră de afaceri de 4 milioane euro.

Vara este sezonul preferat de români pentru renovări, iar lucrările de construcţii, amenajare, renovare sunt într-o creştere semnificativă. Totuşi în aceste luni nu sunt recomandate lucrările la exterior, deoarece temperaturile sunt prea ridicate, cele mai potrivite intervale pentru rezolvarea exterioarelor fiind primăvara şi toamna. În acest context, vânzările Color Smart sunt echilibrate în cele trei anotimpuri din an, lunile cu activitate mai redusă fiind cele de iarnă.

"Noi recomandăm tuturor clienţilor să aloce timp vara pentru amenajările interioare. În primul rând, datorită zilei mai lungi, aplicatorii beneficiază de lumină naturală, şi astfel pot să lucreze mai multe ore pe zi, faţă de perioadele de iarnă. În acelaşi timp pentru că temperaturile ridicate combinate cu umiditatea redusă favorizează uscarea mai rapidă a pereţilor din interiorul locuinţelor, astfel încât proiectele se pot finaliza mai repede.

Provocarea reală, complicat de rezolvat este găsirea echipelor de specialişti. Sunt relativ puţini aplicatori care ştiu să aplice vopsele decorative sau chiar vopsele lavabile premium şi premium plus, deci cererea este mult mai ridicată pe perioada verii", declară Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart Distribution.

Începând de anul acesta, compania s-a axat mult mai mult pe servicii personalizate şi proiecte la cheie, care sunt greu de găsit de pe piaţa locală. Astfel că orice client care apelează la serviciile Color Smart se va bucura de o renovare rapidă şi de o amenajare de cea mai bună calitate.

Bugetele clienţilor Color Smart încep de la 2 euro/mp şi pot ajunge până la 200 euro/ mp. Cei care aleg decorări doar cu produse lavabile alocă bugete cuprinse între 2,5 şi maxim 5 euro/ mp, pe când clienţii care îşi doresc amenajări excepţionale cu produse decorative sunt dispuşi să investească de la 20 euro/ mp până la 200 euro/ mp.

"Românii se orientează mai mult decât înainte spre vopsele decorative, spre o paletă cromatică în culori mai vii, combinaţii de nuanţe şi texturi inspirate în mare măsură din natură.

Clienţii înţeleg avantajele vopselelor premium - durabilitatea acestora, rezistenţa culorilor, designul unic pe care îl pot realiza cu aceste tipuri de finisaje şi mai ales faptul că prin alegerea acestor materiale, rezistenţa amenajării la un nivel de calitate excepţional poate depăşi 10-15 ani", declară Cătălina Trupşor.

În ceea ce priveşte cele mai căutate produse, piaţa din România s-a aliniat trendurilor internaţionale şi românii încep să aleagă produse la modă, precum betoanele, micro cimentul sau piatra.

În acelaşi timp tot mai căutate sunt vopselurile ecologice pentru că se pune un accent mai puternic pe materiale sustenabile. Utilizarea acestora în amenajările interioare reprezintă cel mai nou trend pe piaţa locală de design interior. Vopselele eco sunt realizate din var, pigmenţi naturali şi finisaje minerale care au un conţinut scăzut de adezivi adăugaţi. Toate produsele sustenabile sunt certificate pentru reducerea formaldehidei, şi nu conţin substanţe toxice precum titaniu şi VOC. Aceste tipuri de vopsea sunt create prin înlocuirea materialelor derivate din fosile cu materiale regenerabile provenite din biomasă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii