Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Color Smart estimează vânzări de peste 500.000 euro pentru produsele ecologice PPG, până la finalul anului

G.D. Ştirile Zilei /

Color Smart estimează vânzări de peste 500.000 euro pentru produsele ecologice PPG, până la finalul anului

Vânzările produselor Pittsburgh Paints, care sunt 100% ecologice, se vor ridica la peste 500.000 euro până la finalul anului, estimează compania românească Color Smart Distribution, importator şi distribuitor în România şi Republica Moldova al brandurilor premium şi premium plus Novacolor, Color Smart şi Pittsburgh Paints, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Cifra de afaceri a businessului Color Smart va fi cu 30-35% mai mare în 2022, faţă de anul trecut. Din această creştere doar un sfert se va datora însă portofoliului Pittsburgh Paints, iar restul majorării prognozate va veni din portofoliile existente de vopsele lavabile şi decorative, gleturi şi ustensile de zugrăvit. Ne aşteaptăm la creşteri cu adevărat spectaculoase în 2023, când consumatorul român va fi deja familiarizat cu valoarea unică oferită de produsele ecologice Pittsburgh Paints, mai ales că dorinţa consumatorului de a proteja mediul este tot mai mare şi va avea destule exemple practice de rezultate absolut ieşite din comun obţinute în lucrări existente din care să se inspire", a declarat Cătălina Trupşor, CEO şi fondator Color Smart.

Potrivit sursei citate, Pittsburgh Paints, cu aproape 140 de ani de experienţă în piaţa de amenajări, are în portofoliu peste 2000 de culori marcă înregistrată, care pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell. Produsele Pittsburgh Paints oferă soluţii extraordinare pentru decorări pretenţioase şi rafinate, în culori închise şi mate, spre deosebire de vopselele în nuanţe închise din alte surse, care ridică probleme la peste 90% din amenajări.

Brandul american oferă consumatorilor finali soluţii ingenioase care permit decorări spectaculoase cu durabilitate excepţională, mii de culori în multe tipuri de finisaje.

Produsele premium plus Pittsburgh Paints sunt ecologice, realizate din materiale sustenabile, se aplică şi se întreţin uşor. În plus, acestea au o rezistenţă îndelungată şi îşi păstrează culoarea, textura şi finisajul ales pentru o perioadă de ani de zile.

Pittsburgh Paints a intrat în portofoliul Color Smart din luna martie a anului curent după un proces de negociere de câteva luni. Experienţa de peste 15 ani a companiei în distribuirea unor produse de cea mai bună calitate a fost determinantă pentru decizia partenerului extern, care a analizat mai multe opţiuni înainte să semneze cu Color Smart.

"Am discutat despre strategia noastră de business pe următorii 5 ani, despre forecastul de vânzări şi campaniile de marketing pe care le vom desfăşura pentru promovarea brandului. Au fost luate în considerare mai multe aspecte, faptul că avem trei showroomuri proprii, respectiv în Bucureşti, Constanţa şi Timişoara, că suntem singurul distribuitor de produse premium şi premium plus din România care are un sistem de distribuţie format din parteneri care acoperă cele mai importante judeţe ale ţării, că suntem foarte atenţi la cerinţele pieţei şi venim în permanenţă cu servicii de calitate atât pentru clienţi, cât şi pentru specialişti. Am consolidat comunităţile Color Smart, clienţi, arhitecţi, designeri aplicatori, constructori, depozite, care găsesc mereu la noi soluţii pentru problemele lor, inspiraţie pentru proiecte noi, suport în implementare sau un sfat util", a mai adăugat Cătălina Trupşor.

În prezent, Color Smart are locaţii proprii, în Bucureşti, Constanţa şi în curând în Timişoara, o reţea formată din 12 distribuitori la nivel naţional: Cluj, Oradea, Craiova, Arad, Sibiu, Alba-Iulia, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Braşov şi este prezentă în 9 depozite.

Anul acesta, compania şi-a propus să acopere şi alte zone importante ale ţării precum Buzău, Galaţi-Brăila, Suceava- Botoşani, Iaşi, Hunedoara, Târgu-Jiu şi Petroşani.

Compania este prezentă şi în mediul online, cu două noi magazine virtuale.

În portofoliul Color Smart, se regăseşte o gamă largă de servicii ce pot fi achiziţionate de către clienţi, de la materiale şi accesorii, la servicii de consultanţă sau la proiecte la cheie realizate cu echipele sale de aplicatori, se menţionează în comunicat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective