Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Compania IULIUS a început construcţia primului Family Market

A.P. Ştirile Zilei /

Compania IULIUS a început construcţia primului Family Market

Compania IULIUS a început construcţia primului Family Market, în comuna Miroslava din judeţul Iaşi, o investiţie de 7 milioane de euro într-un proiect ce răspunde nevoii de dezvoltare urbană pe verticală, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Proiectul se realizează în parteneriat cu Primăria Miroslava, în centrul comunei care a atras în ultimii ani tot mai multe investiţii şi familii tinere.

"Am demarat lucrările de construcţie a primului Family Market, un format de retail de dimensiuni mai mici, care concentrează servicii necesare zilnic, personalizate pe nevoile locuitorilor. Este răspunsul IULIUS pentru susţinerea dezvoltării urbane dincolo de graniţele strict administrative ale oraşului, în zone satelit ale acestuia. Concret, ducem o parte din oraş în mijlocul comunităţilor cu ritm accelerat de creştere, prin servicii şi facilităţi inexistente în prezent, pentru a converti timpul petrecut în maşină în timp petrecut cu familia", a spus Radu Pârlea, Manager Family Market. Centrat pe oameni şi pe calitatea vieţii lor, formatul cuprinde o zonă de retail gândită ca o platformă de susţinere şi promovare a antreprenorilor şi producătorilor locali, dar şi spaţii verzi şi de relaxare, cu rol de poli de interacţiune socială.

Family Market Miroslava prevede dezvoltarea unei clădiri ce va găzdui la parter spaţii de retail. Suprafaţa închiriabilă va fi de aproximativ 6.600 mp, va integra un supermarket şi un mix de servicii şi produse personalizat pe nevoile locuitorilor, transmise inclusiv direct, prin platforma online www.family-market.ro, o premieră pe piaţa autohtonă. Printre propuneri se numără: carmangerie, brutărie, băcănie, cofetărie, coffee shop, produse naturiste, farmacie, croitorie şi curăţătorie, coafor, barber shop, articole de grădină, pet-shop, articole casă&fashion, servicii medicale, agenţie bancară, florărie şi altele. Totodată, la etaj va exista o sală de evenimente.

Proiectul include şi singurul parc amenajat din comună, cu o suprafaţă de 4.200 mp, cu peste 110 arbori maturi şi arbuşti, gazon, plante decorative, alei pietonale, fântână arteziană şi un monument dedicat eroilor. În plus, vor fi realizate 137 locuri de parcare, dar şi lucrări de modernizare a infrastructurii, prin lărgirea străzii adiacente şi reamenajarea staţiei de transport în comun din zonă, potrivit comunicatului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional