Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2024

Complexul mixt Belvedere din Pipera, în plină dezvoltare

Fotoreportaj /

Complexul mixt Belvedere din Pipera, în plină dezvoltare
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Ansamblul imobiliar cu funcţiuni mixte Belvedere, din zona Pipera, se află în plină dezvoltare. În acest moment este în construcţie etapa ce cuprinde blocurile de locuinţe colective 8, 7, 6, 5, cu regimul de înălţime două subsoluri, parter şi 10 etaje, tronsoanele G7, parţial G6, G5, parţial G4, cu regimul de înălţime subsol, parter şi două etaje.

  Complexul de locuinţe, birouri, comerţ şi servicii este prevăzut cu şapte tronsoane dispuse pe patru niveluri şi 8 imobile cu 13 niveluri, conform panoului de construcţie.

  Acesta arată că beneficiarul investiţiei este SC Belvedere Residences UTR3, iar managerul de proiect - K-BOX Construction Design. Aceeaşi companie a realizat şi proiectele de arhitectură şi de structură. Proiectantul de instalaţii este SC Thermovent, iar contractorul de săpătură - Globalteh SRL. Antreprenorul general este compania Synergy Constrcut. Lucrările sunt prevăzute să fie finalizate în februarie anul viitor.

  Anul trecut, London Partners a achiziţionat un teren de 2,4 hectare şi a preluat proiectul Belvedere Residences, din zona de nord a Capitalei, de la Blandon Enterprises Limited, companie deţinută de omul de afaceri Puiu Popoviciu.

  Dezvoltatorul britanic şi-a exprimat intenţia să continue expansiunea ansamblului, cu încă două faze, până la peste 1.500 de unităţi, de la studiouri la apartamente cu trei camere sau supraetajate, conform informaţiilor din presă.

  Belvedere Residences, ansamblu amplasat pe strada Fabrica de Glucoză din vecinătate zonelor de birouri Pipera, Aviaţiei şi Barbu Văcărescu, include şi 4.500 de mp de spaţii comerciale, parcări subterane şi supraterane şi locuri de joacă pentru copii.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional