Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2021
Abonament gratuit

Cordia România a finalizat structura de rezistenţă a celei de-a doua faze din Parcului20

S.B. Ştirile Zilei /

Cordia România a finalizat structura de rezistenţă a celei de-a doua faze din Parcului20

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, anunţă că a finalizat lucrările de construcţie la structura de rezistenţă a fazei a doua a Parcului20, proiectul rezidenţial pe care compania îl dezvoltă în zona Expoziţiei din nordul Bucureştiului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Comunitatea din Parcului20 creşte, rezidenţii au început să se mute în noile lor apartamente din prima fază a proiectului în martie 2021", declară Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România şi Spania şi membru al Consiliului de Administraţie al Cordia,. "Prima fază a Parcului20 este vândută în proporţie de 85%, iar vânzările la faza a doua au ajuns la nivelul de 40%. Am finalizat recent structura de rezistenţă a fazei a doua a proiectului, la care am început lucrările de construcţie în noiembrie 2020."

Parcului20 este unul dintre primele proiecte inteligente din România, toate apartamentele din proiect fiind echipate standard cu sisteme smart home de ultimă generaţie. Grădina privată de peste 3.000 de metri pătraţi, staţiile de încărcare pentru autoturismele electrice, spaţiile de parcare pentru biciclete, grădina yoga şi echipamentele pentru exerciţii calistenice se numără printre principalii factori diferenţiatori ai proiectului, care este gândit să asigure o experienţă de calitate a locuirii şi eficienţă energetică.

În România, Cordia dezvoltă proiecte rezidenţiale în conformitate cu valorile companiei, axate pe bunăstare, eficienţă energetică şi dezvoltare comunitară şi analizează în prezent terenurile din portofoliul companiei pe care să le dezvolte în continuare, în funcţie de evoluţia reglementărilor urbanistice. În calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicată regenerării urbane şi îmbunătăţirii ţesutului urban

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Investiţii

Perspective

Companii