Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Cosmopolis finalizează achiziţia a 15,6 hectare de teren pentru dezvoltarea ansamblului început acum 12 ani

A.M. Ştirile Zilei /

Cosmopolis finalizează achiziţia a 15,6 hectare de teren pentru dezvoltarea ansamblului început acum 12 ani

Cosmopolis continuă investiţiile majore şi finalizează, în plină criză sanitară, achiziţia a încă 15,6 hectare de teren situate în imediata proximitate a complexului, acestea adaugându-se unui alt lot de aproximativ 10 hectare achiziţionat anul trecut, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Ahmet Buyukhanli, Presedinte al Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis, a declarat: "Continuăm să investim şi ne propunem ca anul acesta să construim încă 500 de apartamente şi vile, infrastructura aferentă unui adevărat oraş - şi încă şapte piscine. Facilităţile existente, diversitatea tipului de locuinţe şi faptul că oferim un stil de viaţă unic au făcut ca cererea de locuinţe în Cosmopolis să rămână constantă, chiar şi în aceste zile tulburi. Interesul major din partea celor care doresc să îşi achiziţioneze o casă sau un apartament ne-au încurajat să continuăm expansiunea şi să achiziţionăm această suprafaţă mare de teren. Toţi cei peste 9.000 de oameni care locuiesc acum în Cosmopolis sunt garanţia care ne motivează să continuăm spre obiectivul nostru major: construcţia de la zero a primului oraş din România de după Revoluţie. Doar anul acesta, vom investi peste 22 de milioane de euro in dezvoltarea Cosmopolis".

Potrivit sursei citate, odată cu achiziţia celor 15,6 hectare de teren, s-a demarat procedura de proiectare a planului general pentru această zonă, care va cuprinde acelaşi mix de facilităţi care au consacrat Cosmopolis: piscine, spaţii generoase pentru zone verzi, zone de relaxare şi locuri de joacă,

Gabriel Voicu, vicepreşedinte SVR România şi project manager al Cosmopolis, a transmis: "Recent am ales să sponsorizăm o soluţie modernă de telemedicină, prin care rezidenţii Cosmopolis au acces gratuit la servicii medicale. În perioada următoare vom inaugura al doilea drum de ieşire din proiect, spre localitatea Tunari. Am inovat în această perioadă prin introducerea unor soluţii digitale prin care oricine poate intra în contact cu agenţii noştri de vânzare şi ne poate vizita virtual, prin apeluri video. Secretul acestui proiect stă în felul în care îi tratăm pe cei care aleg stilul de viaţă Cosmopolis, ei nu devin rezidenţii noştri - ei sunt vecinii noştri".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional