Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

Costurile chiriilor din SUA au crescut la niveluri record

S.B. Ştirile Zilei /

Costurile chiriilor din SUA au crescut la niveluri record

Chiriile medii din SUA au depăşit pragul de 2000 de dolari luna trecută pentru prima dată, în timp ce pieţele de închiriere au crescut cu 15% - 20% într-un singur an, în funcţie de regiune, potrivit Zerohedge.

Aceasta este încă o altă tendinţă care susţine poziţia conform căreia IPC oficial este inexact şi că inflaţia generală este de fapt mult mai mare decât rapoartele băncii centrale şi ale Casei Albe Biden. Cel mai recent raport al IPC indică o rată a inflaţiei "oficială" de 8,6%, în timp ce inflaţia reală este mai apropiată de 17% conform calculelor anterioare anilor 1990. Negarea continuă a ratelor reale ale inflaţiei provoacă confuzie în rândul americanilor care se confruntă cu creşteri mult mai mari de preţ decât cele raportate adesea de guvern.

Preţurile chiriilor au crescut cu peste 20% în Orange County, CA. Ele au crescut cu 19,3% în zona Cleveland. De asemenea, au crescut cu 15,5% în zona Cincinnati. În Nashville şi Seattle, preţurile au crescut cu peste 30%. Şi Austin este martor la o inflaţie puternică a chiriilor, cu o creştere de peste 50%. Costul mediu al chiriei din New York a urcat la 4000 de dolari pe lună, în ciuda faptului că un număr mare de oameni au părăsit oraşul în ultimii doi ani.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional