Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX:A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, a închiriat un depozit de 9.000 mp în CTPark Sibiu

G.U. Ştirile Zilei /

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox

Compania A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, care deţine lanţul de farmacii cu acelaşi nume, a închiriat un depozit de 9.000 de metri pătraţi în proiectul CTPark Sibiu situat în zona de vest a oraşului, tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Acesta va fi cel de-al doilea mare hub de distribuţie pentru compania A&D Pharma, după cel din Bucureşti, care are în prezent o suprafaţă de peste 27.000 de metri pătraţi. Prin poziţionarea în proximitatea Centurii şi a Autostrăzii Sibiu - Arad, noul depozit va facilita procesul de aprovizionare atât a farmaciilor din centrul şi vestul ţării, cât şi distribuţia comenzilor online, linie de business aflată în plină dezvoltare pentru grupul Dr. Max.

Cushman & Wakefield Echinox (CWE) a oferit suport pentru A&D Pharma în analiza opţiunilor şi în alegerea soluţiei care să corespundă cerinţelor din punct de vedere al layout-ului, al opţiunilor de personalizare conform specificaţiilor indicate de client, precum şi la negocierea termenilor comerciali ai tranzacţiei, se menţionează în comunicat.

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Depozitul închiriat va avea temperatura controlată integral pentru stocarea riguroasă a diferitelor tipuri de medicamente, conform reglementărilor în vigoare. Standardele înalte de calitate ale construcţiei ce contribuie la eficientizarea consumului de utilităţi, precum şi flexibiliatea şi disponibilitatea dezvoltatorului CTP de a implementa cerinţele minuţioase ale companiei, au contribuit la crearea unei colaborări de succes între cele două companii. Suntem onoraţi să ne aducem contribuţia la consolidarea acestui parteneriat între doi lideri de piaţă."

Potrivit sursei citate, A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, are o experienţă pe piaţa locală de peste 25 de ani şi este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România care oferă servicii de retail farmaceutic şi distribuţie de medicamente. În România, A&D Pharma operează prin două linii de business, ambele de importanţă strategică: linia de distribuţie de medicamente, Mediplus Exim SRL şi linia de retail pharma, Dr.Max şi Sensiblu.

CTP are un portofoliu generos de parcuri logistice şi industriale în România, cu o suprafaţă care ajunge la peste 1,5 milioane metri pătraţi, din care 1,3 milioane metri pătraţi concentraţi în Bucureşti. CTPark Sibiu este un proiect strategic poziţionat, început în anul 2019, cu o suprafaţă construită de 20,000 metri pătraţi reprezentată de 2 clădiri distincte, având potenţial de dezvoltare de peste 100.000 metri pătraţi.

Sorin David, Director Logistic Naţional, A&D Pharma, a declarat: "Sănătatea pacienţilor este prioritară pentru noi, iar în industria pharma normele legislative trebuie respectate cu stricteţe, de aceea în acest proces a jucat un rol cheie agenţia de real estate. Cushman & Wakefield Echinox Agency s-a dovedit a fi o echipă profesionistă, care a înţeles cerinţele noastre particulare şi ne-a oferit soluţia de depozitare care respectă standardele de bună practică în distribuţie. Acest nou depozit va facilita cu succes procesul de aprovizionare al farmaciilor din regiune şi reprezintă un pas important în consolidarea business-ului nostru."

Ana Dumitrache, Country Head CTP, a declarat: "Suntem o companie care pune pe primul plan nevoile clienţilor săi şi de fiecare dată oferim soluţii personalizate, adaptate specificului afacerii fiecărui partener. Ne bucurăm că A&D Pharma ne-a acordat încrederea lor şi a ales să colaboreze cu CTP România pentru dezvoltarea operaţiunilor sale din vestul ţării, dar şi pentru distribuţia comenzilor sale online."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional