Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Dezvoltatorul City Garden investeşte peste 16 milioane de Euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial în Pipera

Ştirile Zilei /

Dezvoltatorul City Garden investeşte peste 16 milioane de Euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial în Pipera

Dezvoltatorul City Garden investeşte peste 16 milioane de Euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial de lux în Pipera. Poziţionat în spatele Şcolii Americane, Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium precum lift interior, alături de facilităţi exclusive pentru rezidenţi, printre care piscină şi club de fitness. Bonton Luxury Villas va fi dezvoltat în două faze, prima fază cu livrare anul acesta, respectiv sârşitul anului 2022 pentru a doua fază, conform unui comunicat remis redacţiei.

Proiectul se distinge prin unele dintre cele mai mari vile de pe piaţă, construite la un standard premium. Cu un regim de înălţime de P+2E şi suprafeţe construite între 353 şi 442 mp, vilele complexului beneficiază de 6-7 camere spaţioase, inteligent compartimentate, pentru a acomoda nevoile unor familii lărgite, ale familiilor care au bone interne sau a celor care doresc un birou de acasă. În funcţie de preferinţe, cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior.

"Conceptul Bonton Luxury Villas este acela al unui ansamblu rezidenţial dedicat familiei extinse, în care fiecare membru se poate bucura de o viaţă extraordinară zi de zi, fie că vorbim de copii, părinţi, bunici, bonele celor mici sau animale de companie. Proiectul beneficiază de o locaţie excelentă, la 200m de Şcoala Americană şi cele 900ha din Pădurea Băneasa, care oferă posibilităţi multiple de petrecere a timpului liber, în natură. Datorită poziţionării unice şi a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este preferat de expaţi şi antreprenori dar şi de investitorii atraşi de preţ, care le asigură un yield în jur de 8%", a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Toate vilele au la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar şi terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcţie de nevoile clientului, cu dressinguri şi 2 băi, şi la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou şi terasă. Pe lângă spaţiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate şi pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

Ansamblul oferă o calitate superioară a locuirii nu numai prin locaţia şi calitatea construcţiei, ci şi prin facilităţile integrate, potrivite pentru întreaga familie. În interiorul complexului va fi disponibil un club privat de fitness cu piscină exterioară, unde rezidenţii se pot relaxa în timpul zilei.

În faza de pre-sale în care se află proiectul în acest moment, preţul unei vile porneşte de la 369.000 euro (+TVA) ceea ce înseamnă un preţ pe mp construit de 1.045 Eur + TVA. Luând în considerare un nivel mediu de chirie al zonei de 3.000 Eur şi un buget suplimentar de amenajare, cei care achiziţionează o vilă în scop investiţional pot beneficia de un yield în jur de 8%.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective