Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

DUPĂ O INVESTIŢIE DE 8 MILIOANE DE EURONordis Group inaugurează Nordis Primăverii Boutique

G.U. Ştirile Zilei /

Nordis Group inaugurează Nordis Primăverii Boutique

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, anunţă finalizarea unui nou proiect: Nordis Primăverii Boutique, conform unui comunicat de presă. Acesta a fost construit după cele mai înalte standarde de calitate şi a fost finalizat într-un timp record de 5 luni. La parter, clădirea găzduieşte celebrul magazin de ceasuri, Rolex.

Potrivit comunicatului, clădirea este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 şi are o suprafaţă totală de 1.030 de metri pătraţi. Nordis Primăverii Boutique dispune de 4 locuinţe care se ridică la cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte dotările, materialele şi finisajele, dintre care 3 apartamente de lux şi un penthouse situat pe ultimele trei etaje. În egală măsură, la demisol, clădirea dispune şi de un spaţiu de birou. Construcţia se ridică la o investiţie de 8 milioane de euro.

Brandul de ceasuri de lux Rolex a deschis aici un magazin care dispune de două locuri de parcare, la parterul clădirii. Prin locaţia sa ideală, Nordis Primăverii Boutique propune un mod cu totul exclusivist de a locui şi facilităţi deosebite. Apartamentele din incinta Nordis Primăverii Boutique au suprafeţe generoase de peste 100 de metri pătraţi fiecare şi sunt optim compartimentate, notează sursa citată.

Printre serviciile cele mai importante se numără pază permanentă şi concierge disponibil non-stop. Mai mult, imobilul are avantajul de a dispune şi de opt locuri de parcare şi se află în cea mai exclusivistă zonă din Capitală, fiind dezvoltat pe ultimul teren care a fost liber pe celebrul bulevard Primăverii.

Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group, a declarat: "Prin intermediul acestui proiect aducem pe piaţa din Bucureşti imobile exclusiviste, executate la cele mai ridicate standarde de calitate. Ne adresăm unui segment elitist de consumatori, acele persoane care dispun de o forţă puternică de cumpărare şi care apreciază rafinamentul. Pentru cei care îşi doresc mai mult, clădirea noastră oferă o experienţă inegalabilă. Pentru ei am gândit Nordis Primăverii Boutique, o proprietate care se distinge prin rafinament şi propune un mod cu totul exclusivist de a trăi."

Prin proiectul Nordis Primăverii Boutique, Nordis Group aduce pe piaţa locuinţelor din Bucureşti o opţiune rară, pentru persoanele care au un stil de viaţă grandios. Imobilul a fost proiectat după principii moderne de arhitectură, iar locuinţele dau dovadă de rafinament, la intersecţia în armonie dintre confort şi eleganţă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional