Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

Element Industrial a atras o finanţare de 23 de milioane de euro de la Alpha Bank

S.B. Ştirile Zilei /

Element Industrial a atras o finanţare de 23 de milioane de euro de la Alpha Bank

Dezvoltatorul cu capital românesc, Element Industrial, a contractat o finanţare de 23 de milioane de Euro de la Alpha Bank România pentru dezvoltarea primelor două faze din cadrul proiectului ELI Park 3, parte a hub-ului ELI Park Bucharest North West.

"Linia de finanţare acoperă dezvoltarea primelor două faze ale ELI Park 3 din cadrul hub-ului pe care îl dezvoltăm în zona Buftea - Chitila", spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial adăugând: "Am traversat o perioadă dificilă cu numeroase provocări având în vedere creşterea costurilor şi conflictul de la graniţă. Cu toate acestea menţinem ritmul de dezvoltare şi închiriere, iar încrederea acordată de partenerii noştri, atât chiriaşi cât şi banca finanţatoare ne dau motive să continuăm planurile pentru ELI Park Bucharest North West. "

Prima faza a ELI Park 3, în suprafaţă de 18.500 a fost livrată în această primăvară, fiind închiriată integral. La faza a doua, respectiv 30.000 mp, gradul de ocupare a depăşit deja 75% şi are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului în curs.

"Finanţarea ELI Park 3 oferită de Alpha Bank vine în sprijinul planurilor de dezvoltare ale Element Industrial într-o piaţă foarte competitivă, stimulând prin acest parteneriat pe termen lung extinderea hub-ului ELI Park Bucharest North West. Considerăm valoroasă consolidarea şi expansiunea sectorului logistic şi răspundem proactiv nevoilor în continuă evoluţie ale consumatorilor. Încurajăm clienţii corporate să investească în creşterea competitivităţii lor în piaţă şi în sustenabilitatea pe termen lung a companiilor lor şi ne bucurăm să fim parte din acest demers important", a declarat Periklis Voulgaris, Executive Vice President Wholesale Banking la Alpha Bank România.

Prin proiectele ELI Parks, Element Industrial are drept obiectiv principal de a acoperi pe deplin nevoile potenţialilor chiriaşi, indiferent de domeniul în care aceştia activează. În acest context, conceptele utilizate în dezvoltarea parcurilor permit flexibilitate în acomodarea unei game largi de nevoi, atât tehnice cât şi operaţionale.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii