Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Element Industrial lansează Eli Xpress

M.I. Ştirile Zilei /

Element Industrial lansează Eli Xpress

Element Industrial anunţă lansarea Eli Xpress, o nouă linie de business care se bazează pe conceptul de depozitare de proximitate, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, clădirile Eli Xpress vor avea suprafeţe între 6.000 - 12.000 mp şi vor fi situate în vecinătatea imediată a marilor oraşe, sau chiar în interiorul lor.

Muler Onofrei, CEO & Co-Founder, Element Industrial, a declarat: "Accelerarea trendului de migrare a unor volume importante din retail în online va conduce la o cerere susţinută de spaţii de depozitare flexibile, în zone ce pot asigura livrarea într-un termen mai scurt".

Sursa citată menţionează că, primul proiect de acest gen este Eli Xpress Constanţa, un parc logistic de 11.000 mp, închiriat către Altex şi Bere Băuturi Constanţa, achiziţionat anul trecut de la distribuitorul de băuturi alcoolice, Bere Băuturi.

"Intenţia Element Industrial este de a construi un portofoliu de astfel de proiecte, prin achiziţia directă a depozitelor, fie prin dezvoltarea unor terenuri care corespund cerinţelor. Totodată, dezvoltatorul continuă investiţiile şi în reţeaua Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp.", transmite comunicatul.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional