Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generaţiilor viitoare

T.B. Ştirile Zilei /

Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generaţiilor viitoare

2023 a fost un an în care Elis Pavaje şi-a reafirmat angajamentul făcut comunităţilor locale prin implicarea in trei proiecte finalizate cu succes, dedicate generaţiilor viitoare: realizarea infrastructurii clubului Năstase/ Marica Sports, o bază sportivă modernă, amenajarea de căi moderne de acces pentru alte 11 şcoli şi grădiniţe, încununând astfel 3 ani de parteneriat de succes cu Asociaţia Bookland şi amenajarea unei grădini terapeutice la Institutul Oncologic Bucureşti, pentru copiii bolnavi de cancer, se arată într-un comunicat al Elis Pavaje, remis redacţiei.

Sportul, educaţia şi sănătatea reprezintă direcţia firească prin care Elis Pavaje întoarce în comunitate sprijinul primit din partea acesteia pentru dezvoltarea permanentă a companiei, informează sursa menţionată. Nu este o coincidenţă faptul că oamenii şi comunitatea reprezintă valori esenţiale ale companiei Elis Pavaje, de aceea cultura organizaţiei s-a construit în jurul respectului şi conştientizării nevoilor comunităţilor locale, transmite compania. Ca instituţie din domeniul amenajărilor exterioare, Elis Pavaje a rămas consecventă obiectivului de a susţine dezvoltarea infrastructurii de acces, publice sau private, conform sursei citate.

Căi de acces moderne în şcoli şi spaţii adecvate petrecerii timpului în aer liber

O realizare importantă în 2023 este alocarea produselor pentru reamenajarea spaţiilor exterioare pentru un număr de 11 şcoli si grădiniţe din mediul rural prin parteneriatul cu Asociaţia Bookland, menţionează sursa. Contribuţia Elis Pavaje din acest an a constat în 2700 mp de pavele şi 3720 de borduri, se mai arată în comunicat.

Totodată, Elis Pavaje a contribuit alături de Bookland la creşterea conştientizării în şcoli a importanţei lecturii prin realizarea unui proiect special, a unor lucrări decorative creative într-un număr de 17 şcoli, transmite compania.

"Ne dedicăm excelenţei dar în acelaşi timp ne implicăm concret în comunitate, în şcolile din mediul rural, acolo unde fiecare pas înseamnă mai multă încredere şi bucurie de a veni la şcoală, mai multă motivaţie în călătoria către o educaţie de calitate. Este de datoria noastră ca societate să le punem la dispoziţie copiilor spaţii adecvate, curate şi prietenoase în care să îşi petreacă recreaţiile în mod agreabil, cu colegii şi cadrele didactice, să-şi creeze amintiri frumoase şi să se ataşeze de valoarea educaţiei. Un spaţiu adecvat oferă tuturor demnitatea şi starea potrivită, necesare unui act de învăţare la standarde care corespund vremurilor în care trăim." - a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje, potrivit comunicatului.

Astfel, Elis Pavaje marchează finalizarea cu succes a proiectului "Păşeşte cu încredere în şcoală" derulat împreună cu Asociaţia Bookland prin care au fost reabilitate spaţiile exterioare pentru un număr de 49 de şcoli si gradinite, pe parcursul a trei ani, menţionează sursa indicată.

Grădina cu Poveşti, locul în care micuţii pacienţi oncologici pot călători în lumea poveştilor

Elis Pavaje a spus "da" Asociaţiei P.A.V.E.L la invitaţia acestora de a contribui la realizarea unei grădini terapeutice şi senzoriale în curtea Institutului Oncologic Bucureşti, informează sursa. Un teren cândva arid şi neprimitor din curtea spitalului Oncologic Bucureşti se transformă şi prin contribuţia Elis Pavaje într-o grădină frumoasă pentru poveşti, relaxare şi conexiune emoţională, toate atât de necesare copiilor care trec prin suferinţă şi uneori petrec chiar şi ani de zile în tratament în cadrul spitalului, menţionează compania.

Prin aceste colaborări, Elis Pavaje este aliniată direcţiei strategice în care compania doreşte să se implice, dezvoltarea generaţiilor viitoarelor prin cei mai importanţi piloni, sport, educaţie şi sănătate, se mai arată în comunicat.

Dezvoltarea infrastructurii de acces pentru Năstase/ Marica Sports Club

Situat în zona de nord a capitalei, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu, cu 14 terenuri de tenis, două terenuri de fotbal mici şi un teren de fotbal mare, clubul redă sportului românesc baza sportiva "Voinţa", potrivit sursei citate.

Năstase/ Marica Sports Club a încredinţat proiectul de amenajare a drumurilor de acces şi parcării companiei Elis Pavaje: 5500 mp pavaj, 850 ml borduri şi 200 ml rigole, transmite sursa menţionată.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional