Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Galaţi: Aqua Park-ul de la la Plaja Dunărea, aproape de realizare

Ana Felea Ştirile Zilei /

Galaţi: Aqua Park-ul de la la Plaja Dunărea, aproape de realizare

Proiectul Aqua Park-ului la Plaja Dunărea este tot mai aproape de realizare. Primăria Galaţi informează că după ce s-a realizat curăţarea terenului şi aducerea la nivel, a fost ridicată construcţia de la intrarea în viitorul complex multifuncţional acvatic pentru agrement, iar în prezent se montează toboganele, urmând, în funcţie de condiţiile meteo, să se realizeze finisajele la cele trei bazine de înot şi, ulterior, amenjarea plajei.

Primăria Buzău transmite: "La Plaja Dunărea s-au prevăzut următoarele lucrări: refacerea şi modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulţi şi zonă de beach bar, reamenajarea piscinei pentru copii care va fi mai mare decât cea care a funcţionat în trecut şi va fi dotată cu un ansamblu de tobogane pentru toate categoriile de vârstă, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină şi tobogane cu aterizare lentă orizontală. De altfel, la Plaja Dunărea va funcţiona unul dintre cele mai mari tobogane ce va atinge 20 de metri înălţime. De asemenea, se va amenaja o zonă de food, o zonă care va fi destinată organizării unor evenimente dotată cu scenă şi ecran pentru proiecţii şi amenajarea unor terenuri pentru activităţi sportive, vestiare, duşuri etc".

Suprafaţa utilă este de 22.000 de metri pătraţi, iar capacitatea Aqua Park-ului este 3.500 de persoane.

Oferta declarată câştigătoare pentru obiectivul "Reabilitare şi modernizare Plaja Dunărea" (proiectare şi execuţie) aparţine Asocierii Tancrad S.R.L. - Lemacons S.R.L - Aqua Azur S.R.L., cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei, fără T.V.A. Lucrările trebuie să se încheie în luna iunie.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional