Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

Global Investment Group investeşte 40 milioane euro în 240 apartamente din zona Mihai Bravu

G.U. Ştirile Zilei /

Global Investment Group investeşte 40 milioane euro în 240 apartamente din zona Mihai Bravu

Global Investment Group anunţă un nou proiect în construcţie, Global Residence Monolitului, localizat la un minut de staţia de metrou Mihai Bravu, cu acces la două străzi: Peneş Curcanul şi Monolitului, conform unui comunicat de presă. Noua dezvoltare urmează să fie livrată în două faze: 94 de apartamente în 2022 şi 146 în 2023.

Potrivit sursei citate, proiectul este compus din trei corpuri de clădire, P+13, P+15 şi P+18, iar la finalizare, blocul de 18 etaje din cadrul Global Residence Monolitului va fi cel mai înalt turn rezidenţial din sectorul 3. Global Residence Monolitului are un mix de apartamente cu două, trei şi patru camere precum şi penthouse-uri la utimele etaje, care vor oferi o vedere panoramică către Parcul Tineretului şi Delta Văcăreşti.

Localizat în interiorul inelului central al oraşului, Global Residence Monolitului oferă tinerelor familii în cautarea unei locuinţe moderne în sectorul trei un proiect de calitate, bine conectat la facilităţile zonei: staţie de metrou, parcul Tineretului & Delta Vacaresti, super-marketul Lidl, Shopping Park Mihai Bravu, numeroase grădiniţe şi şcoli. Noua construcţie prevede un adăpost ALA (apărare locală antiaeriană), care va fi executat la nivelul - 2 , în suprafaţă de 504,47 . De asemenea, un număr total de 348 locuri de parcare vor fi amenajate atât în subsol cât şi suprateran, pentru a deservi întreaga dezvoltare. Totodată, în interiorul piaţetei dintre cele trei turnuri vor fi amenajate spaţii verzi şi un loc de joacă pentru copii.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional