Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul H Pipera Lake

A.B. Ştirile Zilei /

Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe extinde colaborarea cu Global Vision. Adiţional administrării clădirii de birouri H Victoriei 109, Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul rezidenţial H Pipera Lake, transmite un comunicat de presă.

În linie cu serviciile similare disponibile pe segmentul rezidenţial premium, Hagag Development Europe va asigura, prin intermediul Global Vision, gestionarea eficientă ale clădirilor şi spaţiilor comune din interiorul complexului, operaţiunile de întreţinere tehnică, implementarea procedurilor de siguranţă şi securitate, precum şi serviciile de curăţenie. Astfel, dezvoltatorul completează portofoliul de servicii premium exclusive dedicate proiectului, precum cele de tip full- service concierge 24/7 sau facilităţile de plată pentru clienţi (finanţarea achiziţiilor în rate direct la dezvoltator).

"Global Vison este una dintre cele mai proeminente platforme de servicii integrate dedicate sectorului de real estate din România, cu experienţă relevantă în toate segmentele pieţei. Experienţele de până acum nu fac decât să ne confirme că am pornit la drum alături de un colaborator de încredere care împărtăşeşte responsabilitatea şi grija faţă de proiectele pe care le dezvoltăm, precum şi valorile brandului nostru. Inovaţia şi excelenţa sunt epicentrul proiectelor Hagag Development Europe şi am certitudinea că Global Vision deţine expertiza necesară pentru a materializa viziunea noastră. Extinderea mandatului iniţial şi predarea în administrare a proiectului H Pipera Lake reprezintă confirmarea promisiunii noastre de a oferi servicii unice în piaţă, în special pentru segmentul rezidenţial mediu, menite să sporească gradul de confort şi siguranţă al clienţilor noştri.", a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group

"Apreciem şi suntem onoraţi de încrederea acordată de Hagag Development odată cu extinderea parteneriatului pentru serviciile de property management, în amplul proiect rezidenţial H Pipera Lake. Acest moment marchează succesul strategiei Global Vision de a oferi servicii complete de real estate clienţilor noştri, maximizând astfel calitatea şi eficienţa operaţiunilor. Colaborarea cu Hagag Development este menită să îndeplinească principalul obiectiv de a pune la dispoziţia viitorilor locatari un grad superior de confort prin adresarea rapidă a nevoilor lor şi rezolvarea promptă a solicitărilor transmise echipelor noastre, printr-o platformă virtuală. Este primul pas pentru a reuşi în viitor să creăm un serviciu care să aducă laolaltă tehnologia şi expertiza echipelor Global Vision, pentru a crea un sistem performant de intuitive home şi anticipare a nevoilor rezidenţilor.", a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

H Pipera Lake este gândit şi dezvoltat în baza conceptului gated community şi se adresează clienţilor care sunt în cautarea unei locuinţe moderne, departe de agitaţia oraşului, dar aproape de toate punctele de interes ale unei vieţi urbane. Lucrările de construcţie aferente fazei I avansează în ritm alert şi în deplină siguranţă, urmând a fi finalizate în ultima parte a anului viitor. Din totalul de 5 clădiri, respectiv 435 de apartamente disponibile în etapa I, primele trei imobile construite înregistrează în prezent un grad de ocupare de 80%, la care se adaugă alţi 30% pentru blocurile 4 şi 5. Încadrat în categoria affordable living, proiectul este dezvoltat în linie cu valorile şi filosofia brandului şi dispune de finisaje premium, materiale de construcţie şi execuţie de înaltă calitate, suprafeţe extinse şi numeroase facilităţi precum zonă de promedă, spaţii verzi generoase, spaţii comerciale în interiorul complexului, dar şi facilităţi extra care derivă din amplasamentul în zona de nord a capitalei.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional