Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

Globalworth va găzdui sediul Star Storage într-un spaţiu de birouri clasa A

M.A. Ştirile Zilei /

Globalworth va găzdui sediul Star Storage într-un spaţiu de birouri clasa A

Globalworth Campus a semnat un contract de închiriere pentru 2.200 mp în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse şi servicii IT "made in Romania", se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, compania va utiliza noul spaţiu, situat la etajul V al Tower 1, pentru desfăşurarea operaţiunilor comerciale şi a celor de Cercetare şi Dezvoltare IT, marcând un punct cheie în angajamentul de construire a unei companii globale pentru accelerarea transformării digitale a organizaţiilor.

Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth, a declarat: "Le urăm partenerilor noştri de la Star Storage < < Bun venit > > şi îi asigurăm, totodată, că în Globalworth Campus vor găsi cele mai bune oportunităţi, atât pentru a inova şi a face performanţă, cât şi pentru relaxare. Complexul din nordul Capitalei oferă chiriaşilor mai mult decât simple spaţii de lucru, le oferă acces la cea mai mare comunitate de business din România şi le pune la dispoziţie birouri moderne, zone de retail şi spaţii verzi. Suntem convinşi că se vor bucura de o experienţă complexă şi integrativă a fiecărei zile la birou".

De asemenea, în Tower 1, Star Storage se alătură unor companii de renume, precum Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks şi Stradale.

Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage a menţionat: "Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, în urma investiţiilor făcute în ultimii 4 ani, cât şi pe plan internaţional, segment care preconizăm că va reprezenta 40% din veniturile companiei în 2020, dublu faţă de 2019. Consolidarea echipei într-un spaţiu de birouri modern, centrat pe comunicare şi colaborare va permite atât o experienţă îmbunătăţită pentru echipa şi clienţii existenţi, cât şi creşterea echipei şi a afacerii în următorii ani. Zona comună de discuţii într-un format relaxat, cele peste 15 săli de întălniri şi conferinţe audio-video, spaţiile dedicate pentru concentrarea pe anumite subiecte fără distragerea atenţiei, sala de relaxare/odihnă şi programul flexibil de lucru orientat către rezultate care va permite colegilor să aleagă când şi cât lucrează sunt doar câteva dintre noutăţile care arată preocuparea companiei pentru inspirarea angajaţilor, atragerea talentelor de top şi ajutarea clienţilor în atingerea obiectivelor, care să mişte înainte atât afacerile, cât şi societatea ca întreg".

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an, odată cu încheierea lucrărilor la ultima clădire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispoziţie 88.000 mp de spaţiu de birouri şi 760 de locuri de parcare. Tower 1 şi Tower 2 au suprafeţe de câte 29.000 mp, în timp ce Tower 3 are o suprafaţă de 35.000 mp.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional