Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

Gran Via Real Estate investeşte încă 26 de milioane de euro în proiectul Gran Via Marina

F.D. Ştirile Zilei /

Gran Via Real Estate investeşte încă 26 de milioane de euro în proiectul Gran Via Marina

Gran Via Real Estate, dezvoltatorul de origine spaniolă, continuă investiţiile pe piaţa imobiliară românească prin extinderea proiectului său de la Constanţa, Gran Via Marina, cu două noi blocuri cu 190 de apartamente, investiţia pentru a doua fază fiind de 26 de milioane de Euro, potrivit unui comunicat de presă.

"Traversăm o perioadă dificilă, în care ne confruntămpe de o parte cu o creştere explozivă a costurilor materialelor de construcţii, energiei şi forţei de muncă calificate, pe de altă parte cu o serie de incertitudini având în vedere conflictul de la graniţa cu Ucraina. Cu toate acestea, nu oprim investiţiile şi continuăm extinderea proiectului de la Constanţa. Considerăm că proprietăţile imobiliare rămân o bună protecţie împotriva inflaţiei", explică Antoanela Comşa, Preşedinte Gran Via Real Estate.

Gran Via Marina reprezintă un proiect amplu rezidenţial, ce urmează să fie dezvoltat în mai multe faze. Prima fază a fost livrată anul trecut, fiind vorba de un total de 192 de apartamente şi o piscină dedicată rezidenţilor.

La final, proiectul va avea opt blocuri cu un număr de aproximativ 1.000 de apartamente, precum şi numeroase alte facilităţi conexe - spaţii verzi, alei pietonale, loc de joacă pentru copii, piscină şi un teren de sport.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional