Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Guardian Glass pune în funcţiune un nou coater în Polonia

A.V. Ştirile Zilei /

Guardian Glass pune în funcţiune un nou coater în Polonia

Guardian Glass a început, la data de 6 iulie, producţia la capacitate pe un nou şi avansat din punct de vedere tehnologic coater, în cea de-a doua fabrică din Czestochowa, Polonia, conform unui comunicat al societăţii.

Echipamentul de ultimă generaţie foloseşte o tehnologie avansată pentru transformarea sticlei float standard în sticlă cu valoare adăugată de înaltă performanţă. Aceasta va permite fabricii să extindă producţia de sticlă cu emisivitate scăzută (low-E), produse din sticlă cu control solar pentru aplicaţii rezidenţiale (Guardian ClimaGuard) şi comerciale (Guardian SunGuard). Aceste produse îmbunătăţesc eficienţa energetică a clădirii, estetica şi confortul pentru ocupanţii săi.

Guus Boekhoudt, Vicepreşedintele Executiv Guardian Glass, spune: "Arhitecţii şi constructorii cresc utilizarea produselor eficiente din punct de vedere energetic pentru îmbunătăţirea faţadei clădirii, iar noi ne angajăm să ne sprijinim clienţii, oferindu-le produse şi soluţii din sticlă cu valoare adăugată. Această dezvoltare le oferă un randament important în regiune".

Cea de-a doua fabrică de producţie a sticlei float şi cu peliculă a Guardian în Polonia, construită chiar în vecinătatea fabricii sale existente din Czestochowa, va permite Guardian Glass să răspundă cererii în creştere pentru produse din sticlă laminată şi sticlă de înaltă performanţă în Europa de Est. Noua linie de producţie este cea mai eficientă din punct de vedere operaţional din cadrul Guardian Glass.

Linia originală de sticlă float din Czestochowa a trecut recent printr-o reparaţie capitală, crescându-i-se capacitatea de producţie cu aproximativ 25%. Cu ambele cuptoare, Guardian Glass îşi triplează producţia în Polonia.

"Faptul că am reuşit să finalizăm instalarea noului coater din Czestochowa şi curând să punem în funcţiune noua linie de float, în timpul COVID-19, este cu adevărat o realizare în sine", a subliniat Guus Boekhoudt.

Noua linie de producţie de sticlă float din Czestochowa ar trebui să înceapă operaţiunile în septembrie 2020.

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă cu peliculă şi produse derivate dinsticlă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional