Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

HAGAG Development Europe a demarat lucrările de modernizare pentru H Tudor Arghezi 21

G.U. Ştirile Zilei /

HAGAG Development Europe a demarat lucrările de modernizare pentru H Tudor Arghezi 21

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru modernizarea proprietăţii pe care o deţine în zona Universitate. H Tudor Arghezi 21 este cel de al doilea proiect dedicat segmentului de spaţii de birouri pe care compania îl dezvoltă pe piaţa locală, iar investiţia în reconversia clădirii se ridică la peste 4 milioane de euro, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Proiectul înregistrează deja un grad de ocupare de 100%.

Imobilul datează din anul 1966, este localizat în centrul capitalei chiar la kilometru 0 şi dispune de o suprafaţă totală construită de 6.975 de metri pătraţi şi peste 4.580 de metri pătraţi suprafaţă totală închiriabilă, 10 de locuri de parcare, expunere şi vizibilitate excepţională şi un regim de înălţime de S+D+P+6E+7R. Procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea şi refuncţionalizarea clădirii, dar şi refacerea împrejmuirilor construcţiei existente. Faţada edificiului va fi modificată în întregime şi va căpăta un aspect modern, elegant, în linie cu influenţele arhitectonice ale zonei.

Yitzhak Hagag, Chairman & Board Controller Hagag Group, a declarat: "Continuăm investiţiile în segmentul de nişă al reconversiei clădilor vechi şi avem încredere că proiectele noastre vor readuce zona centrală a Bucureştiului în atenţia investitorilor, precum şi în vizorul companiilor elitiste interesate de relocare. Odată finalizat, H Tudor Arghezi 21 va deţinte toate atributele necesare pentru a crea o fuziune arhitecturală perfectă între clădirile de patrimoniu existente în perimetrul său şi dezvoltările moderne; este un proiect ambiţios, iar amplasamentul privilegiat ne va permite să creăm în jurul său un mediu urban vibrant şi să repoziţionăm zona de centru a oraşului în topul locaţiilor dezirabile atunci când discutăm despre spaţii de birouri."

Potrivit sursei citate, odată finalizat, H Tudor Arghezi 21 va dispune de toate facilităţile unei clădiri de birouri de clasă A - finisaje premium, sisteme de ventilaţie cu admisie de aer proaspăt şi sisteme HVAC eficiente energetic, chicinete, lifturi moderne, multiple căi de acces în clădire, dar şi de beneficiile care derivă din amplasamentul ultra-central: acces rapid la centrul istoric, hoteluri de 4 şi 5 stele, instituţii publice şi culturale, restaurante fine dining, cafenele şi multiple mijloace de transport public.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional