Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2021
Abonament gratuit

Hagag Development Europe anunţă achiziţia hotelului Susai din staţiunea montană Predeal

Ştirile Zilei /

Hagag Development Europe anunţă achiziţia hotelului Susai din staţiunea montană Predeal

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe îşi consolidează portofoliul local şi anunţă achiziţia hotelului Susai din staţiunea montană Predeal. Compania are în vedere investiţii de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea proprietăţii, care va deservi, ca şi în prezent, segmentul hotelier, conform unui comunicat remis redacţiei.

Actualmente în fază de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai şi va fi dezvoltat pe baza referinţelor specifice conceptului internaţional BIO & SPA hotel care presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio, etc.. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare şi ţinteşte un standard de minim 5 stele. Odată finalizat, H Susai va fi administrat de un operator internaţional, selectat ulterior de dezvoltator.

"Hagag Development Europe este un jucător bine poziţionat pe piaţa din Bucureşti, în special pe segmentul rezidenţial şi în creştere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activăm rămâne una dintre direcţiile cheie de dezvoltare ale companiei. Această nouă achiziţie reprezintă un pas important pentru consolidarea operaţiunilor noastre în România, pavând calea către noi oportunităţi de business. În acest sens, urmărim să adaugăm în portofoliu noi active care să ne permită extinderea cu succes pe piaţa hotelieră locală.", a spus Yitzhak Hagag, Cofondator şi acţionar al Hagag Development Europe.

Compania prospectează activ piaţa în cautare de noi active cu potenţial investiţional şi de dezvoltare şi are în plan extinderea către segmentul hotelier. Sunt vizate proprietăţi localizate în zonele centrale ale celor mai reprezentative oraşe din România, pentru care va investitorul va finanţa lucrările de reconversie şi modificările corespunzătoare transformării acestora în unităţi hoteliere de talie internaţională.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Companii

Internaţional