Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

HAGAG DEVELOPMENT EUROPE:Primele trei imobile din H Pipera Lake in prag de finalizare

G.U. Ştirile Zilei /

Primele trei imobile din H Pipera Lake in prag de finalizare

60% din totalul de apartamente disponibile în cele trei blocuri au fost deja vândute

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat structura primelor trei imobile aferente fazei I a proiectului rezidenţial de mare amploare H Pipera Lake.

Lucrările de construcţie pentru următoarele două clădiri sunt în derulare. Din totalul deapartamente disponibile în primele trei blocuri 60% au fost deja vândute, conform unui comunicat de presă.

Prima etapă a construcţiei va livra 5 clădiri şi un număr total de 435 de unităţi de tip studio, 2 şi 3 camere cu grădini sau terase proprii şi penthouse-uri cu terase generoase, dispuse într-un regim de înălţime de S+P+6E+7R. Livrarea primelor trei blocuri este programată pentru luna septembrie a anului curent. Totodată, Hagag Development Europe oferă clienţilor interesaţi de achiziţia unei locuinţe în cadrul ansamblului H Pipera Lake facilitatea de a opta pentru rate direct la dezvoltator. Beneficiul presupune achitarea unui avans de minim 20% din valoarea apartamentului şi plata de rate lunare pentru o perioadă de până la zece ani. Timpul de răspuns pentru aprobarea dosarelor este de cel mult 72 de ore de la depunerea solicitării.

Adelina Veneticu, Head of Sales Hagag Development Europe, a declarat: "În aceste momente dificile, provocatoare, prioritare pentru noi sunt siguranţa şi sănătatea angajaţilor, colaboratorilor şi clienţilor noştri. Am implementat în toate şantiere noastre măsuri de prevenţie şi protecţie, precum şi măsuri foarte stricte de igienă şi distanţare socială, premiţând doar deplasările necesare. De asemenea, am adoptat un program flexibil cu reguli riguroase în ceea ce priveşte accesul în locaţie şi monitorizăm constant starea de sănătate a echipelor prezente pe şantier, asigurând astfel continutatea lucrărilor de construcţie".

Potrivit comunicatului citat, proiectul se adresează cu precădere tinerilor care îşi desfăşoară activitea profesională în companiile multinaţionale localizate în zona Pipera, dar şi celor care doresc să achiziţioneze o locuinţă departe de agitaţia oraşului şi, în acelaşi timp, aproape de toate punctele de interes necesare vieţii urbane. H Pipera Lake este dezvoltat în baza conceptului de comunitate privată, multi-culturală, unde accentul este pus pe siguranţa şi confortul locatarilor, oferind servicii de tip Concierge, supraveghere video asistată, precum şi de servicii de administrare a clădirilor şi a spaţiilor comune din cadrul complexului pe o perioadă de timp de 15 ani de la livrarea proiectului.

"Ne-am adaptat rapid noii realităţi şi am rămas aproape de clienţii noştri prin intermediul platformelor digitale. Echipele noastre de vânzări s-au concetrat pe a oferi clienţilor o experienţă digitală unică, profesională, venind în întâmpinarea acestora cu soluţii menite să facilize procesul decizional. Pipera este, în prezent, unul dintre cele mai puternice hub-uri de business din Bucureşti, cu peste 65.000 de persoane care îşi desfăşoară activitatea în clădirile de birouri din zonă. H Pipera Lake va aduce, cu siguranţă, un plus de valoare zonei nu doar datorită investiţiilor în infrastructura care va asigura acccesul în complex sau pozitionării privilegiate, ci şi prin ecologizarea împrejurimilor şi amenajarea peisagistică a tuturor spaţiilor verzi exterioare, generoase, ale proiectului", a adăugat Adelina Veneticu.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional