Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2021
Abonament gratuit

Hilton Garden Inn Bucharest Airport aniversează doi ani de activitate cu un grad de ocupare de 70%

G.U. Ştirile Zilei /

Hilton Garden Inn Bucharest Airport aniversează doi ani de activitate cu un grad de ocupare de 70%

Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport, parte din grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management, aniversează doi ani de la inaugurare cu o creştere constantă a cererii şi cu un grad de ocupare care urcă de la lună la lună, ajungând la 70% la nivelul lunii iulie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Hotelul, construit în anul 2019 în urma unei investiţii de 19 milioane de euro, face parte din portofoliul de branduri Hilton şi se adresează în special segmentului de turism de business.

"Al doilea an de activitate coincide cu o perioadă plină de provocări pentru întreaga industrie a ospitalităţii, în care am păstrat standardele şi am asigurat siguranţa pentru oaspeţii noştri. Înregistrăm o creştere de peste două cifre a gradului de ocupare în raport cu anul trecut, pe care dorim să o conservăm la nivelul întregului an", a declarat Irina Semaca, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Tendinţa pozitivă se observă şi în creşterea numărului de turişti de peste graniţe. Chiar dacă în prezent cea mai mare parte a oaspeţilor este de naţionalitate română, ultimele luni au adus o creştere constantă a numărului de turişti cu alte naţionalităţi europene, notează sursa citată.

Ultimul an a influenţat puternic şi cerinţele majorităţii oaspeţilor, care sunt acum mai atenţi şi interesaţi de servicii care reduc riscul şi oferă o siguranţă personală sporită. Astfel, pe lângă măsurile de siguranţă implementate, cel mai des turiştii sunt şi în căutarea unei politici de anulare flexibile la rezervarea unui hotel.

"Avem specificul unui hotel vecin aeroportului, cu o cerere de obicei mai mare în comparaţie cu hotelurile din oraş, iar asta ne permite să observăm rapid semnele pozitive. Partea dificilă este lipsa de personal specializat, un numitor comun al industriei ospitalităţii", a adăugat Irina Semaca.

Conform comunicatului, hotelul are o echipă de circa 50 de angajaţi şi urmăreşte creşterea graduală, odată cu revenirea turismului de business. Principala provocare, complementară evoluţiei pandemiei, este însă atragerea de candidaţi calificaţi.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport continuă să deţină poziţia # 1 în clasamentul Tripadvisor pentru oraşul Otopeni şi a obţinut premiul Traveller's Choice 2021.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional