Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Holcim deschide o staţie de betoane la Buzău

S.B. Ştirile Zilei /

Holcim deschide o staţie de betoane la Buzău

Holcim România deschide o nouă staţie de betoane în Buzău. Compania are astfel încă un punct de producţie betoane marca Holcim din ţară, potrivit unui comunicat al companiei

"Susţinem dezvoltarea industriei locale de construcţii şi răspundem nevoilor partenerilor noştri cu soluţii integrate pentru proiectele acestora. Noul punct de lucru este situat în municipiul Buzău, pe strada Transilvaniei nr. 425.", se arată în comunicat.

"Livrarea de betoane din Buzău reprezintă continuarea angajamentului nostru de a contribui la împlinirea nevoilor actuale din piaţa de construcţii. Pentru ca România să construiască mai bine, ne dorim să venim în întâmpinarea partenerilor noştri din această zonă cu o unitate locală care să le aducă un plus de valoare prin soluţii şi produse sustenabile", a declarat Anca Alexandru, Director Divizia de Betoane şi Agregate Holcim România.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional