Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2021
Abonament gratuit

Homelux propune noi seturi de mobilier pentru amenajarea grădinii

G.U. Ştirile Zilei /

Homelux propune noi seturi de mobilier pentru amenajarea grădinii

Homelux propune seturi de mobilier, balansoare şi pavilioane realizate din materiale de calitate.

Fiecare dintre noi îşi doreşte o grădină spectaculoasă şi confortabilă, iar pentru acest lucru este nevoie să te înconjori de produse de înaltă calitate, destinate durabilităţii şi vieţii high-class, conform unui comunicat de presă remis redacşiei. În portofoliul Homelux găseşti mobilier de grădină şi terasă realizat din aluminiu şlefuit, unic pe piaţa din România, cu un raport calitate-preţ excelent. Pe lângă faptul că este un material aparte, diferit faţă de ceea ce mai este pe piaţa locală, aluminiul şlefuit rezistă cât terasa, nefiind afectat de diverse şocuri sau lovituri. În plus, spre deosebire de aluminiul vopsit, care prezintă posibilitatea de decojire a vopselei, aluminiul şlefuit, turnat în masă, rămâne intact pe o perioadă nedeterminată. Dacă mai adăugăm şi faptul că mobilierul din acest material nu necesită depozitare pe timpul iernii, rezistând cu brio intemperiilor vremii, nu mai este nicio îndoială că reprezintă cea mai bună decizie pe care o poţi lua pentru tine şi grădina sau terasa ta, notează sursa citată.

De asemenea, Homelux oferă soluţii şi pentru amenajarea unei o grădini sau terase de dimensiuni mici. Complicii ideali sunt măsuţele şi scaunele pliabile sau stivuibile, cu ajutorul cărora vei crea un colţ de relaxare inedit, unde vei uita de grijile cotidiene.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii