Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

IMPACT Developer & Contractor a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în ansamblul Boreal Plus, în Constanţa

J.P. Ştirile Zilei /

IMPACT Developer & Contractor a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în ansamblul Boreal Plus, în Constanţa

IMPACT Developer & Contractor a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în cadrul ansamblului premium Boreal Plus, dezvoltat în nordul Constanţei. Investiţia dezvoltatorului va fi de 690.000 Euro, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Proiectul are funcţiune de grădiniţă integrată ansamblului Boreal Plus şi va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 1.350 mp, cu regim de înălţime de P+1 şi o suprafaţă desfăşurată de 1.400 mp. Grădiniţa va beneficia de amenajări exterioare şi împrejmuire, racorduri la utilităţi alături de căi de acces carosabile şi pietonale. Lucrările vor începe după obţinerea de către dezvoltator a autorizaţiei de construire, estimată pentru luna iunie 2021.

Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor: "Fiecare familie îşi doreşte un mediu în care se poate dezvolta armonios, iar această nevoie ne-a motivat să concepem proiectul Boreal Plus punând accent pe funcţionalităţile necesare unei comunităţi tinere, care contribuie la o calitate a vieţii ridicată. Prin integrarea unei grădiniţe în cadrul ansamblului, ne dorim să oferim părinţilor un plus de confort şi siguranţă, dar şi mai mult timp la dispoziţie pentru a-l petrece alături de copiii lor. Obiectivul principal este de a construi o grădiniţă la standarde de înaltă calitate şi eficienţă energetică, care să fie un beneficiu real al comunităţii Boreal."

Ansamblul a fost premiat în cadrul competiţiei imobiliare International Property Award 2020 - 2021, pe regiunea europeană, fiind desemnat Award Winner, cu titlul "Residential Development - Romania". Criteriile de selecţie luate în considerare de către juriul de experţi au fost conceptul, locaţia, arhitectura şi designul, inovaţia, soluţiile sustenabile utilizate, măsurile de securitate şi planul de marketing. 

 

Întregul proiectul va cuprinde 18 vile şi 9 blocuri cu 673 de apartamente premium şi 811 locuri de parcare. Lucrările de construcţie au început anul trecut şi vor fi  finalizate  în trei etape, corespunzătoare celor trei faze de dezvoltare, începând cu finalul acestui an. 

 

În prezent, Boreal Plus a început vânzarea caselor de lux aflate în stadiu de finalizare şi are o ofertă de lansare valabilă până la 1 Martie, pentru apartamentele a căror construcţie a fost demarată în toamna anului trecut, cu preţuri de la 55.782 Euro + TVA.   

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional