Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Impact Developer & Contractor investeşte 500 de mii de euro în spaţiile verzi din ansamblul Luxuria Residence

S.B. Ştirile Zilei /

Impact Developer & Contractor investeşte 500 de mii de euro în spaţiile verzi din ansamblul Luxuria Residence

Impact Developer & Contractor investeşte 500.000 de euro în spaţiile verzi din primul său ansamblu rezidenţial de lux din zona Expoziţiei, Luxuria Residence. Proiectul de peisagistică este realizat de către Iristyle şi presupune amenajarea a 9.650 de mp de spaţii verzi, dintre care 2.500 de mp sunt alocaţi unui parc interior, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Aproximativ 42% din suprafaţa de 22.500 mp a proiectului este dedicată spaţiilor verzi. Conceptul de peisagistică acomodează un parc de 2.500 de mp, precum şi grădini japoneze.

Parcul interior deja finalizat dispune de mobilier urban şi o fântână arteziană, care conferă privilegiul unui spaţiu exclusivist, menit să aducă natura mai aproape de rezidenţi şi să favorizeze relaxarea, socializarea şi formarea unei comunităţi închegate.

"Integrarea zonelor verzi joacă întotdeauna un rol central în dezvoltarea proiectelor noastre rezidenţiale, având o contribuţie esenţială la bunăstarea şi satisfacţia clienţilor noştri. În cadrul ansamblului Luxuria Residence am acordat o importanţă deosebită soluţiilor peisagistice, din dorinţa de a oferi rezidenţilor posibilitatea de a se bucura de natură, într-o zonă a oraşului în plină expansiune şi dezvoltare imobiliară. Luxuria Residence este astfel o împletire între arhitectura în stil modern-minimalist şi confortul unui pachet complex de facilităţi completate de un cadru natural armonios, care va face diferenţa în calitatea vieţii", a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional