Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

ÎN ACEASTĂ VARĂApex Alliance Hotel Management va inaugura hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

G.U. Ştirile Zilei /

Apex Alliance Hotel Management va inaugura hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

Grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management, care deţine şi operează patru hoteluri în Bucureşti, anunţă inaugurarea, în această vară, a Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, al cincilea şi cel mai amplu proiect implementat în România, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Hotel este localizat în Centrul Vechi din Bucureşti şi este primul din România care se alătură brand-ului Autograph Collection Hotels, parte din portofoliul divers şi dinamic de hoteluri Marriot International, care promovează valori precum viziunea, designul şi ingeniozitatea.

Transformarea din fostul palat al Băncii Marmorosch-Blank, renumita bancă românească de la sfârşitul secolului al XIX-lea, în hotel, a presupus o investiţie de 42 de milioane de euro şi trei ani de muncă continuă pentru a reînsufleţi bogatul patrimoniu arhitectural Art Deco şi Art Nouveau. O data cu deschiderea sa, hotelul va deveni reprezentativ pentru La Belle Époque, eră infuzată în toate elementele arhitecturale şi de design ale clădirii.

Potrivit sursei citate, având în vedere statutul de monument istoric al clădirii, etapele de consolidare şi reconstrucţie au fost realizate cu o atenţie deosebită în ceea ce priveşte restaurarea şi conservarea lucrărilor arhitecturale şi de artă, a referinţelor bancare şi chiar a mobilierului autentic de bancă. În acest mod, sentimentul inspirational de grandoare prezent în clădire într-o altă eră, precum şi stilul de viaţă dintr-un timp demult trecut, au fost aduse înapoi prin notele de design ale hotelului, pentru a încânta călătorul modern în căutarea de noi experienţe.

Gerhard Erasmus, CEO al Apex Alliance Hotel Management, a declarat: "Un proiect foarte interesant şi important intră în portofoliul Apex Alliance. Marmorosch Bucharest, Autograph Collection a fost un proiect de anvergură, în care am investit multă grijă, pasiune şi muncă. Unicitatea clădirii a necesitat ajutorul artizanilor locali şi specialiştilor în restaurări, transformând-o într-un simbol al The Golden Age. În parteneriat cu Marriott International am construit aici un hotel cu o identitate unică, care oferă o experienţă cu adevărat exclusivă. Marmorosch Bucharest va defini în continuare amprenta noastră, în dezvoltare, în industria de ospitalitate premium din România."

Marmorosch Bucharest are un total de 217 camere cu tavane înalte şi ferestre mari, care oferă o experienţa a designului interbelic, actualizată cu toate beneficiile şi confortul erei moderne.

Restaurantul Blank şi Blank Bar & Lounge, cu o capacitate cumulată de aproape 200 de oaspeţi, sunt locaţiile ideale pentru serile de fine dining şi pentru explorarea tentaţiilor culinare. Denumirea acestora a fost inspirată de persoana lui Mauriciu Blank, unul dintre fondatorii Băncii Marmorosch - Blank şi principalul arhitect al succesului său la acea vreme.

Călătoria descoperirii Marmorosch Bucharest continuă în The Vault, barul amenajat în seiful autentic al băncii, unde oaspeţii se pot bucura de cocktailuri tematice, special concepute, se menţionează în comunicat.

Balance SPA oferă tratamente spa specifice Marmorosch Bucharest, precum "Ceremonia focului si a apei". De asemenea, o serie întreagă de experienţe sunt pregătite pentru o imersie completă în parfumul epocii "bon vivant".

Hotelul dispune şi de patru săli de conferinţe, cu o capacitate însumată de peste 230 de persoane.

Apex Alliance Hotel Management operează cinci hoteluri în Bucureşti, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere. Acestea sunt Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town şi The Marmorosch Bucharest. Grupul a investit circa 120 de milioane euro până în prezent în proprietăţile hoteliere din România.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective