Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

ÎN ACEST AN, PE PIAŢA NOASTRĂGran Via trece pragul de 2.000 de apartamente finalizate

A.V. Ştirile Zilei /

Gran Via trece pragul de 2.000 de apartamente finalizate

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente livrate pe piaţa românească, odată cu finalizarea ultimei faze a proiectului Timişoara 58 - 300 de apartamente, potrivit unui comunicat al societăţii.

"Ultimii ani au reprezentat pentru noi un efort de echipă, ajungând la finalul lui 2019 să avem 1.800 de apartamente livrate", declară Ana Maria Nemţanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România, adăugând că dezvoltatorul a implementat în 2020 un proces de re-branding, abordând o nouă siglă, actuală. Domnia sa precizează: "2020 este un an al schimbării şi am considerat oportun, odată cu depăşirea bornei de 2.000 de apartamente, să redefinim brandul Gran Via într-o manieră contemporană".

De redefinirea brandului s-a ocupat Verbio, agenţie de marketing & comunicare specializată pe segmentul de real-estate.

Proiectul Timişoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcţie, pe un teren în suprafaţă de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom), totalizând o investiţie de 45 milioane de euro în achiziţia terenului, infrastructură, 7 blocuri şi diverse facilităţi precum locuri de parcare, alei de circulaţie sau loc de joacă destinat locatarilor.

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unităţi: garsoniere, două şi trei camere, precum şi apartamente tip duplex. Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%, cererea provenind atât din partea tinerelor familii bucureştene, cât şi din partea celor care se relochează în Bucureşti din alte judeţe.

Conform dezvoltatorului, proiectul se află la 15 minute de mers pe jos de staţia de metrou Gorjului.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piaţa românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidenţiale. Dezvoltatorul a finalizat în Bucureşti peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timişoara 58 (ambele în Sectorul 6 al Capitalei) şi Aviaţiei Apartments, în Sectorul 1. În Constanţa, dezvoltatorul are în construcţie ansamblul Gran Via Marina, la 10 minute de staţiunea Mamaia.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional