Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

ÎN ANUL 2020Gran Via a avut tranzacţii în valoare de 44,2 milioane de euro

S.B. Ştirile Zilei /

Gran Via a avut tranzacţii în valoare de 44,2 milioane de euro

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunţă rezultate peste aşteptări pentru 2020. În ciuda a două luni de blocaj, compania a tranzacţionat 478 de unităţi rezidenţiale, cu o valoare totală de 44,2 milioane EUR, în proiectele Timişoara 58 (faza IV şi ultima de dezvoltare), Aviaţiei Apartments (faza I), Gran Via Park (faza IV şi ultima de dezvoltare) şi Gran Via Marina la Constanţa (faza I), potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Deşi am întâmpinat cele două luni de blocaj totalîn primăvară, am reuşit să recuperăm pe parcursul anului, ajungând la o medie lunară de 47 de apartamente vândute", spune Ana Maria Nemţanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România, adăugând:"Cele mai bine vândute au fost unităţile de două camere, pentru care am şi avut cel mai mare stoc, însă cererea pentru apartamentele de trei camere a depăşit stocul pe care îl aveam."

În 2021 dezvoltatorul dă în folosinţă faza IV la Timişoara 58 în Bucureşti şi faza I la Gran Via Marina în Constanţa, având în lucru faza IV la Gran Via Park. Compania are în plan lansarea unor noi faze la Aviaţiei Apartments şi Gran Via Marina, precum şi un nou proiect în Bucureşti.

Primul proiect al Gran Via în România a fost Timişoara 58, construit pe fosta platformă Frigocom, în sectorul 6. Proiectul totalizează 800 de apartamente.

Cea de-a doua dezvoltare a fost Gran Via Park, vizavi de Plaza Mall, pe lotul fostei fabrici Electrotehnica, care a devenit astăzi cel mai mare proiect din România al companiei, cu 1.000 de apartamente finalizate şi încă 220 în lucru.

Aviaţei Apartments este cel de-al treilea proiect Gran Via în România, construit tot pe un lot industrial al Paste Băneasa, în zona Aviaţei. Aici au fost livrate 291 de apartamente la final de 2019.

Al patrulea proiect este Gran Via Marina, în Constanţa, lângă mall-ul Vivo!, unde va fi predată prima fază, cu 192 de apartamente, în această primăvară. La finalizare, întreg ansamblul va avea aproximativ 1.000 de apartamente, potrivit comunicatului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional