Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS:RE/MAX România implementează noi metode de lucru ale agenţilor imobiliari

A.M. Ştirile Zilei /

Răzvan Cuc

Răzvan Cuc

Pentru a răspunde la realitatea cotidiană de dezvoltare post criză, RE/MAX România va reduce numărul de persoane care pot vizita o proprietate în acelaşi timp, vizionarea prin intermediul tehnologiilor digitale, precum şi obligaţia agentului de a utiliza măşti, mănuşi şi protecţie pentru încălţăminte la fiecare interacţiune directă cu clienţii, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România, a declarat: "O parte dintre măsurile de siguranţă anunţate au fost implementate în cadrul birourilor RE/MAX pe toată durata pandemiei, având la bază strategia de oferi clienţilor servicii de înaltă calitate chiar şi în condiţiile distanţării sociale. Vrem să subliniem, însă, că şi după relaxarea măsurilor de distanţare vom continua să aplicăm toate normele necesare pentru protecţia agenţilor şi clienţilor şi vom impune, totodată, noi măsuri adaptate contextului ".

Potrivit sursei citate, în acest sens, principala prioritate a agentului va fi siguranţa proprietăţii clientului. Astfel, pentru a reduce interacţiunile cu mai multe persoane deodată, doar cumpărătorul va avea voie să vadă locuinţa, fără familia extinsă, copii sau prieteni. Cu toate acestea, dacă nu sunt permise vizionările de către proprietar sau cumpărătorul nu se simte confortabil să vizioneze locuinţa în această perioadă, agentul RE/MAX va apela la cele mai noi tehnologii digitale pentru intermedia tranzacţia, o metodă tot mai des utilizată în ultima perioadă.

Astfel, fotografiile la 360 de grade, videoclipurile sau tururile virtuale, ce reprezintă deja o constantă în munca agenţilor, le vor oferi clienţilor mai mult confort, dar şi o privire aprofundată asupra proprietăţii de care sunt interesaţi.Potrivit reprezentanţilor RE/MAX, clienţii sunt receptivi la acest nou mod de lucru şi sunt de părere că modul de colaborare chiar se va schimba în acest sens, în scopul reducerii timpului pierdut în trafic pentru a vizita proprietăţile.

Pe de altă parte, agenţii vor continua să respecte măsurile standard în interacţiunea directă cu clientul şi vor purta de fiecare dată măşti, mănuşi şi echipament de protecţie pentru încălţăminte pentru a minimiza riscurile şi răspândirea virusului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional