Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

ÎN DOAR TREI LUNI DE LA LANSAREA VÂNZĂRILORPeste 30% dintre apartamentele din Aviaţiei Tower II au fost vândute

G.U. Ştirile Zilei /

Peste 30% dintre apartamentele din Aviaţiei Tower II au fost vândute

Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini, a înregistrat anul acesta vânzări record pentru cele două complexuri rezidenţiale premium - Aviaţiei Tower I şi II, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Astfel, în doar trei luni de la lansarea vânzărilor, peste 30% dintre apartamentele din Aviaţiei Tower II au fost vândute, 90% dintre acestea fiind achiziţionate în scop investiţional. Totodată, prima fază a proiectului - Aviaţiei Tower I, complex finalizat în 2020 - a ajuns la un grad de ocupare de 99%.

"Gradul de ocupare din Aviaţiei Tower I şi cifrele obţinute pentru faza a doua a complexului, într-un timp atât de scurt de la lansare, ne reconfirmă faptul că am construit un proiect în linie cu aşteptările tot mai ridicate ale clienţilor. Rezultatele vorbesc de la sine şi asta ne validează ca un dezvoltator ce prioritizează satisfacţia clientului până în cele mai mici detalii", a declarat Filip Todosia, reprezentant Rădăcini Estate.

Penthouse-urile din Aviaţiei Tower I, în topul apartamentelor exclusiviste din Capitală

Potrivit sursei citate, prima fază a proiectului Aviaţiei Tower, finalizată în 2020, cuprinde 134 de apartamente, dintre care patru penthouse-uri, ce se numără printre cele mai exclusiviste locuinţe din Bucureşti. În prezent, doar două penthouse-uri mai sunt disponibile pentru vânzare, cu suprafeţe cuprinse între 180 şi 250 mp. Pentru a se adresa celor mai ridicate aşteptări, acestea beneficiază de designul specialiştilor de la Phenomena Laboratory, iar în amenajarea lor s-au folosit finisaje speciale, începând de la pardoseală, la sistemele de ventilaţie şi iluminat, până la componentele şi accesoriile utilizate în băi.

Pe lângă cele 148 de apartamente premium, etapa a doua a proiectului Aviaţiei Tower va cuprinde spaţii comerciale şi birouri, la parterul şi mezaninul complexului, precum şi o zonă dedicată de wellness, cu saune, jacuzzi, piscină, zone de masaj şi săli de fitness, oferind locatarilor o gamă variată de modalităţi de relaxare şi divertisment. AT II se adresează, de asemenea, unui public select, care îşi doreşte un stil de viaţă axat pe calitate, oferind cele mai înalte standarde de confort şi eleganţă, de la concept, până la design, finisaje şi facilităţi, se menţionează în comunicat. Potrivit estimărilor reprezentanţilor, proiectul va fi livrat până la finele lui 2023, fiind vândut în integralitate până la sfârşitul anului viitor. În prezent, acesta este vândut procent de 30% - peste 90% dintre apartamente fiind cumpărate în scop investiţional.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii