Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

ÎN OTOPENI, Melita Residence construieşte apartamente cu două, trei şi patru camere

Piaţa Imobiliară /

Melita Residence construieşte apartamente cu două, trei şi patru camere

 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Melita Residence construieşte un imobil de locuinţe în Otopeni, cu patru niveluri şi 14 apartamente, jumătate dintre acestea fiind, deja, locuite.

  Potrivit doamnei Eliza Cojocaru, reprezentant Melita Residence, imobilul este prevăzut cu apartamente cu două camere, de trei camere, tip duplex (la parter - unde are şi o mică grădină - şi etajul 1) şi locuinţe cu patru camere.

  Doamna Cojocaru ne-a declarat, recent: "Apartamentele cu două camere costă 64.000 euro (cu TVA de 5% şi loc de parcare incluse în preţ) şi au o suprafaţă utilă de 55,1 mp şi o terasă de 9,5 mp. Locuinţele cu trei camere au un tarif de 90.000 euro (cu TVA de 5% şi loc de parcare incluse) şi o suprafaţă utilă de 78,1 mp, două terase de 24,5 mp, dar şi spaţiu verde de 18,9 mp. Apartamentele de patru camere costă 170.000 euro (cu TVA de 5% şi loc de parcare incluse), suprafaţa utilă este de 92,1 mp, iar terasa este de 88,5 mp".

  Conform reprezentantei proiectului, apartamentele pot fi achiziţionate atât prin credit "Prima Casă", cât şi prin credit ipotecar sau rate la dezvoltator.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective