Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2019

ÎN SEZONUL RECE:Articolele pentru încălzirea locuinţei - în topul preferinţelor clienţilor

C.B. Ştirile Zilei /

Articolele pentru încălzirea locuinţei - în topul preferinţelor clienţilor

Românii sunt interesaţi, în perioada de iarnă, în principal de produsele dedicate Sărbătorilor, dar şi de uşile pentru interior, articolele pentru încălzirea locuinţei şi de cele destinate diverselor hobby-uri, conform informaţiilor companiei Hornbach România, transmise Redacţiei noastre.

Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România , a declarat: "Cu siguranţă, perioada rece din an este marcată de cumpărăturile dedicate Sărbătorilor de iarnă. Însă românii nu uită, în intervalul noiembrie-februarie, nici de micile proiecte de reamenajare sau decorare din interiorul locuinţei. Astfel, topul produselor cumpărate în acest sezon este dominat de uşile de interior."

Potrivit acestuia, românii aleg, de cele mai multe ori, uşi de interior de culoare albă, modele ce reprezintă aproximativ 35% din totalul produselor vândute din această categorie.

De asemenea, compartiv cu anii anteriori, se poate observa că nuanţele închise, precum negru sau wenge, sunt şi ele înlocuite cu variante în tonuri mai deschise, cum este cazul griurilor.

"Dacă ne gândim la cele mai cerute dimensiuni, modelele de 80 cm, speciale pentru o deschidere de 90 cm a zidului, se situează în topul achiziţiilor realizate de români. Totuşi, clienţii au posibilitatea, în magazinele Hornbach, de a personaliza produsele pe care şi le doresc, în funcţie de dimensiunile atipice ale pereţilor.", a explicat directorul general al Hornbach România.

Totodată, cele mai cumpărate articole, în sezonul rece, sunt caloriferele (radiatoarele) şi centralele termice, alături de o gamă variată de şeminee şi sobe pe lemn. Clienţii manifestă un interes crescut pentru încălzirea electrică în sezonul rece, aceştia cumpărând aeroterme, radiatoare şi sobe electrice.

Printre cele mai accesate servicii în sezonul rece se regăsesc: serviciul de montaj al uşilor de interior conduce, serviciul de croire a perdelelor şi de cel de înrămare a tablourilor.

Mugurel-Horia Rusu a menţionat: "Clienţii care achiziţionează produsele din magazinele noastre şi care optează pentru instalarea profesionistă vor primi o vizită a meşterului în locaţia unde va avea loc montajul, pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea datei când acesta va fi realizat."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional