Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

InteRo Property Development îşi extinde activitatea de dezvoltare cu o divizie de investiţii

A.P. Ştirile Zilei /

InteRo Property Development îşi extinde activitatea de dezvoltare cu o divizie de investiţii

InteRo Property Development îşi diversifică activităţile prin înfiinţarea unei divizii de investiţii, ca parte a strategiei pe termen lung de consolidare a prezenţei în România şi pentru a atrage proiecte imobiliare de calitate pe o piaţă în creştere, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Divizia de investiţii - InteRo Property Development Investment Group - vizează parteneri din întreaga lume care caută oportunităţi de proiecte premium pe pieţe dinamice.

Parteneriatul cu investitori străini în proiecte locale reprezintă o premieră pentru companie. Interesul exprimat de investitorii din America de Nord, Asia şi ţările vecine este o validare evidentă a potenţialului României pe termen lung.

Divizia de investiţii nou-înfiinţată va sprijini atât proiectele InteRo în derulare, cât şi proiectele viitoare, potrivit comunicatului.

Portofoliul de dezvoltare InteRo Property Development din Bucureşti include:

NorthLight Residence. Situat în mijlocul naturii în nord-estul Bucureştiului, proiectul se întinde pe 13.000 mp şi include un număr total de 110 apartamente. În prezent se află în ultimele etape de dezvoltare, urmând să fie finalizat în câteva săptămâni. Programul VIP NorthLight Residence este oferit investitorilor care achiziţionează minimum trei apartamente. Echipa InteRo oferă sprijin constant, iar investitorii primesc avantaje financiare şi administrative semnificative.

SkyLight Residence. Situat în zona centrală a oraşului Bucureşti (zona Obor), proiectul cu utilizare mixtă ce se întinde pe 10 hectare va asigura după finalizare 100.000 mp de spaţii de birouri şi 270.000 mp de spaţiu rezidenţial.

Bucurestii Noi este proiectul unui campus IT cu un concept prietenos cu mediul înconjurător şi construit cu tehnologie de ultimă generaţie, care va fi dezvoltat pe un teren de 5 hectare în apropierea staţiei de metrou Jiului. Proiectul va include 7 clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 197.000 mp (din care 93.000 mp vor fi dezvoltate de Skanska Property România, iar restul de InteRo).

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional