Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

JLL România îşi consolidează poziţia pe piaţa de logistică

S.B. Ştirile Zilei /

JLL România îşi consolidează poziţia pe piaţa de logistică

JLL România îşi consolidează echipa de industrial prin recrutarea lui Ciprian Sîrbu în vederea asigurării de servicii de Supply Chain pe piaţa locală, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Mişcarea vine în contextul în care, la începutul acestui an, compania de consultanţă imobiliară JLL a încheiat, la nivel mondial, o alianţă cu Mibach Consulting pentru furnizarea de servicii de consultanţă strategică pe segmentul industrial.

Ciprian Sîrbu are peste 10 ani de experienţă în logistică, e-commerce şi supply chain industrial, completaţi de 7 ani în care activat în domeniul IT. Rolul lui Ciprian în cadrul JLL este de a oferi consultanţă clienţilor în eficientizarea lanţului de aprovizionare în condiţiile creşterii nevoii pentru astfel de servicii.

Chiar dacă magazinele fizice s-au redeschis în cele mai multe cazuri, creşterea continuă a comerţului electronic pune managementul lanţului de aprovizionare în centrul atenţiei şi accelerează nevoia de spaţiu logistic la nivel global, şi aşa cum am văzut în ultimii ani, şi la nivel local. Această nevoie vine în paralel cu o competiţie crescută în ceea ce priveşte eficienţa şi gestionarea în mod profesionist a lanţului de aprovizionare.

"Înainte de anul 2020 discutam despre un model classic de supply chain, completat cu cerinţe specifice pentru a acomoda canalele de vânzare online în structurile logistice. Retailerii şi de asemenea furnizorii acestora, concentrau resursele pentru a optimiza procesele şi fluxurile, dar păstrau modul de lucru consacrat din ultimii 10 ani.

Începând cu 2020, distanţarea social a generat un curent de schimbare la nivel mondial. Odată cu creşterea acelerată a segmentului online, dezvoltarea platformelor de vânzare tip marketplace, a agregatoarelor de produse şi servicii, dar şi a soluţiilor de last mile delivery, nevoia de simplificare, digitalizare şi scurtarea lanţului de furnizare devine un subiect strategic. Consider că este momentul să profităm de atenţia acordă la nivel mondial segmentului de supply chain şi că putem transforma provocările de astăzi în oportunităţi de dezvoltare pentru viitor", a declarat Ciprian Sîrbu, Supply Chain Services JLL România.

Legătura dintre lanţurile de aprovizionare şi segmentul imobiliar este acum mai importantă ca niciodată. Creşterea comerţului online a dus la scăderea vânzărilor în magazinele fizice şi a pus presiune pe reţelele globale de supply chain.

De asemenea, a scos la iveală necesitatea serviciilor logistice şi a unor reţele de suply chain solide pentru sectoare cheie globale.

"Suntem încântaţi de decizia lui Ciprian de a se alătura echipei de industrial a JLL şi considerăm că experienţa sa în logistică şi Supply Chain va completa serviciile de real-estate cu o componentă suplimentară, care va creşte valoarea adăugată a proiectelor la care lucram", a declarat Costin Banica, head of Industrial Department JLL România.

"Alianţa are ca scop îmbinarea expertizei JLL din domeniul imobiliar cu know how-ul specific domeniului de supply chain pe care îl deţine Mibach Consulting şi îşi propune să ofere soluţii unitare pentru identificarea corectă a locaţiilor, integrarea acestora în reţeaua clientului şi utilarea spaţiilor de depozitare, asigurând astfel lanţuri de aprovizionare/distribuţie flexibile, eficiente şi orientate către nevoile clienţilor", se arată în comunicatul JLL.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional