Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Locuinţe colective în sectorul 3 al Capitalei

Fotoreportaj /

Locuinţe colective în sectorul 3 al Capitalei
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  În sectorul 3 al Capitalei se află în construcţie un ansamblu de locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, pe Bd. 1 Decembrie, nr. 1N. Complexul rezidenţial este alcătuit din două scări, cu regimul de înălţime două subsoluri, parter, cinci etaje şi alte şase etaje retrase.

  Beneficiarul este compania Marsilia Veris, iar proiectantul general - Improve Arhitecture. Constructorul proiectului este firma Gorestan Construcţii, iar durata de execuţiei este de 24 de luni. Lucrările au început în 30 august 2021, acestea urmând să fie finalizate în 10 august 2023.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional