Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Lumină naturală, performanţă şi protecţie solară în apartamentele Cloud 9 Residence cu ajutorul sticlei Guardian Glass

Ştirile Zilei /

Lumină naturală, performanţă şi protecţie solară în apartamentele Cloud 9 Residence cu ajutorul sticlei Guardian Glass

Situat în partea de nord a capitalei, Cloud 9 este unul dintre ultimele proiecte rezidenţiale din Bucureşti, concepute pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate şi adaptate la un stil de viaţă occidental. Nivelul de calitate premium al materialelor folosite, atenţia deosebită la detalii şi finisaje, luminozitatea ridicată dată de spaţiile vitrate mari, spaţiul interior generos, compartimentarea inteligentă, reprezintă garanţia unei construcţii confortabile pentru viitorii proprietari.

Pentru a ajuta să răspundă tuturor cerinţelor, arhitecţii au selectat pentru acest ansamblu rezidenţial sticla peliculizată Guardian SunGuard SN 70S pentru mai multă lumină naturală, combinată cu performanţă energetică şi protecţie solară. Introducerea unui plan eficient de iluminare naturală într-o clădire poate contribui la reducerea costurilor cu energia, creând în acelaşi timp un mediu de trai mai confortabil pentru ocupanţi.

În acest sens, sticla peliculizată Guardian SunGuard SN 70S a contribuit semnificativ, întrucât permite multă lumină naturală în interior, în timp ce ajută la echilibrarea nivelului de temperatură pe tot parcursul anului.

Printre alte beneficii ale sticlei menţionăm şi aspectul său neutru, cu o reflexie exterioară redusă, ceea ce le permite ocupanţilor să se bucure de priveliştea din jur. Faţadele vitrate cu un asfel de aspect neutru permit construcţiei să se amestece cu împrejurimile.

Guardian SunGuard SN 70S este un produs din sticlă cu o transmisie ridicată a luminii (70%), o izolaţie termică remarcabilă (valoare U = 1,0 W / (m2K)) şi protecţie solară ridicată pentru un vitraj dublu standard. Aceste caracteristici satisfac tendinţele actuale de proiectare arhitecturală, atât în ceea ce priveşte aspectul cât şi performanţele oferite clădirii.

Guardian Glass dezvoltă şi redefineşte continuu gama de produse din sticlă pentru protecţie solară - SunGuard astfel încât să întâmpine şi să depăşească cerinţele arhitecţilor şi ale designerilor.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.guardianglass.com.

(C)

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional