Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Masterbuild finalizează lucrările de modernizare a depozitului logistic Ravago

M.I. Ştirile Zilei /

Masterbuild finalizează lucrările de modernizare a depozitului logistic Ravago

Masterbuild a anunţat, marţi, finalizarea lucrarilor de modernizare a depozitului Ravago din Bucureşti, amplasat pe şoseaua Odaii, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, proiectul a cuprins reabilitarea şi modernizarea spaţiului logistic şi de birouri de 6.000 mp al Ravago România, companie ce face parte din grupul Ravago cu sediul în Arendonk, Belgia.

Lucrările au inclus modernizarea halei Ravago şi extinderea zonei de birouri din cadrul clădirii existente.

MASTERBUILD a reabilitat structura metalică în cadrul halei, a reabilitat şi extins platformele de depozitare, a realizat noi platforme pentru parcare şi pentru un nou grup generator şi a construit, de asemenea, o noua staţie de pompe.

Toate lucrarile de construcţie s-au desfăşurat fără a fi necesară relocarea activităţii clientului, cu echipa de angajaţi Ravago desfăşurandu-şi activitatea în clădirea existentă, concomitent cu derularea lucrărilor.

De asemenea, extinderea structurală a suprafeţei de birouri s-a desfăşurat în interiorul unei clădiri existente.

Marius Glavan, Logistics Manager, Ravago Romania, a declarat: "Am reusit sa transformam, cu ajutorul partenerilor de la MASTERBUILD, depozitul logistic si birourile din locatia Ravago Odaii intr-o cladire moderna, functionala, aliniata tuturor standardelor de calitate in domeniu."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional