Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

MVGM Group, compania internaţională de property management, intră pe piaţa rezidenţială din România

G.U. Ştirile Zilei /

Mariana Stamate, managing director MVGM România

Mariana Stamate, managing director MVGM România

Compania internaţională MVGM Group, având peste zece ani de experienţă pe piaţa locală prin achiziţia diviziei de property management a JLL din mai multe ţări din Europa, inclusiv România, administrează proprietăţi comerciale (clădiri de birouri, centre comerciale). Recent, MVGM Group a preluat serviciile de property management pentru complexul rezidenţial NorthLight Residence, dezvoltat de InteRo Property Development în Bucureşti, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

MVGM Group, cel mai mare furnizor de servicii de property management din Olanda şi companie de top în Europa, va oferi servicii profesionale de administrare a proiectului NorthLight Residence, cu un număr de 110 apartamente, dar şi servicii de build-to-rent pentru locuinţele din ansamblul rezidenţial.

Mariana Stamate, managing director MVGM România, a declarat: "MVGM intră pe piaţa rezidenţială din România, un segment care oferă în prezent o oportunitate de business importantă în condiţiile în care tot mai mulţi dezvoltatori aleg să asigure cumpărătorilor din complexurile pe care le dezvoltă servicii profesionale de administrare a acestora. România este o piaţă extrem de importantă pentru MVGM şi suntem convinşi că experienţa acumulată pe alte pieţe va fi un atu important pentru clienţii nostri."

Experienţa şi cunoştinţele internaţionale ale MVGM din toată Europa sunt transferate către MVGM România. Acest lucru aduce o semnificativă valoare adăugată, eficienţă şi soluţii atractive din punct de vedere financiar pentru dezvoltatori, investitori, proprietari rezidenţiali şi chiriaşi din România.

Servicii rezidenţiale

Serviciile pe care MVGM Group le oferă pe piaţa rezidenţială se adresează pe de o parte dezvoltatorilor şi pe de altă parte asociaţiilor de proprietari. Conform comunicatului, în acest sens, compania pune la dispoziţia clienţilor o platforma IT destinată rezidenţilor care cumpără/închiriază locuinţe, unde aceştia au acces la informaţiile financiare legate de complex, dar şi de situaţiile financiare proprii. De asemenea, prin intermediul platformei, utilizatorii pot deschide tichete, urmări rezolvarea acestora, dar şi accesa o serie de servicii conexe menite să le optimizeze starea de bine si confortul.

"Într-o piaţă din ce în ce mai competitivă şi în continuă schimbare, aşa cum este cea rezidenţială, câştigători vor fi dezvoltatorii care pun în prim plan clientul, fie el cumpărător sau chiriaş. În acest sens, transparenţa la nivelul costurilor, competitivitatea acestora, dar şi menţinerea în permanenţă la un nivel foarte ridicat al serviciilor de întreţinere şi administrare a spaţiilor comune din complexurile rezidenţiale, dar şi a proiectului în general, sunt elemente care contribuie la succesul unui ansamblu de locuinţe. Mă bucur că, în această perioadă dificilă prin care trecem toţi, în plină criză sanitară, vedem jucători mari mondiali care păstrează o viziune strategică de dezvoltare", a adăugat Mariana Stamate, managing director MVGM România.

Rolul unei companii de property management, într-un proiect de locuinţe, devine acum şi mai important pe fondul adoptării muncii de acasă de un număr tot mai mare de angajaţi şi de pe piaţa locală. Această tendinţă a determinat dezvoltatorii de locuinţe să includă în proiectele lor mai multe spaţii comune, dedicate fie petrecerii timpului liber, fie pentru lucru. Aceste spaţii au nevoie de administrare profesionala ca orice altă proprietate comercială, ceea ce creşte complexitatea serviciilor oferite.

Maarten de Haas, managing director MVGM pentru Europa, menţionează: "Vedem o creştere semnificativă a investitorilor care dezvoltă unităţi rezidenţiale, precum şi o schimbare a modului în care investitorii abordează piaţa rezidenţială. În acest sens, Covid-19 şi-a pus amprenta. Constatăm că dezvoltatorii, investitorii, cumpărătorii şi chiriaşii cred că în abilităţile, profesionalismul şi experienţa noastră internaţională pe care le aducem pe piaţa din România. Ne bucură să vedem că primim încrederea noilor noştri clienţi pentru a le administra proprietăţile rezidenţiale.

MVGM Group are ambiţia de a ajunge la un portofoliu de 2.500 de locuinţe administrate în următorii doi ani.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional