Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

One United Properties anunţă extinderea complexului rezidenţial Neo Mamaia

J.P. Ştirile Zilei /

One United Properties anunţă extinderea complexului rezidenţial Neo Mamaia

Complexul rezidenţial Neo Mamaia dezvoltat pe litoral de compania One United Properties va beneficia de o extindere care va permite construirea unor noi apartamente boutique. Dezvoltatorul imobilar anunţă achiziţia a cinci terenuri în imediata vecinătate a primului ansamblu Neo Mamaia, extinzând deschiderea frontală la mare a complexului până la peste 250 de metri, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Pe noile terenuri achiziţionate, dezvoltatorul va putea creşte astfel oferta de apartamente boutique din brandul Neo Mamaia, cu regim redus de înălţime, cu peste 200 de apartamente. Complexul este prima dezvoltare rezidenţială din Mamaia care are parcarea integral subterană. Totodată, plaja din această zonă a staţiunii Mamaia a fost lărgită cu încă 40 de metri, destinaţi turiştilor, în cadrul proiectului amplu de stopare a eroziunii costiere implementat cu fonduri europene.

În prezent, dezvoltatorul a finalizat prima fază a ansamblului Neo Mamaia pe o suprafaţă de 2,348 mp, a cărui construcţie a început în toamna lui 2018, iar aceasta este deja precontractată în proporţie de peste 90%. Imobilul oferă 50 de apartamente împărţite pe două scări şi o parcare subterană.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional