Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

One United Properties obţine autorizaţia de construire pentru proiectul rezidenţial Neo Floreasca Lake

M.I. Ştirile Zilei /

One United Properties obţine autorizaţia de construire pentru proiectul rezidenţial Neo Floreasca Lake

One United Properties continuă seria dezvoltărilor imobiliare sub umbrela brandului Neo, divizie lansată în a doua jumătate a anului 2018 şi dedicată proiectelor rezidenţiale boutique, de dimensiuni mai mici, dar exclusiviste şi realizate la aceleaşi standarde de top pe care le practică dezvoltatorul, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, compania a primit autorizaţia de construire pentru proiectul Neo Floreasca Lake, cea mai exclusivistă reşedinţă ce se dezvoltă pe marginea lacului Floreasca.

"Proiectul Neo Floreasca Lake este conceput ca un ansamblu rezidenţial contemporan de dimensiuni mici, care va oferi 50 de apartamente exclusiviste, cu un regim de înălţime de P + 5 etaje. Cu o arhitectură originală şi elegantă, semnată de biroul X Architecture & Engineering, Neo Floreasca Lake oferă apartamente de top, care se încadrează în linia conceptuală boutique a diviziei Neo. Ansamblul rezidenţial va oferi unităţi cu 2, 3şi 4 camere, precum şi câteva penthouse-uri cu vedere panoramică la lacul Floreasca, într-una din cele mai liniştite şi exclusiviste zone ale Capitalei. Lobby-ul acestui ansamblu va avea dublă înălţime şi va fi conceput de Lemon Interior Design. Totodată, proiectul prevede şi 50 de locuri de parcare. Pentru acest ansamblu, livrarea este estimată pentru Q2 2022, acesta fiind deja peste 20% precontractat înainte de începerea construcţiei.", arată comunicatul remis.

După cum explică Victor Căpitanu, cofondator One United Properties, "Neo este un brand boutique, exclusiv, care se concentrează doar pe zone foarte bune sau excepţionale, în toate sectoarele din Bucureşti, cu terenuri între 2.000 şi 4.000mp. Este vorba de zone în care noi avem deja proiectedezvoltate sub brandul One şi în careNeo va oferi comunăţii proiecte de dimensiuni mai mici, dar care din punct de vedere al calităţii, design-ului şi sustenabilităţii nu sunt cu nimic mai prejos faţă de proiectele noastre landmark. Prin produsele dezvoltate sub brandul Neocontinuăm să ne adresăm clienţilor cu venituri medii spre mari, mari şi foarte mari."

"În prezent avem 3 proiecte Neo în curs de dezvoltare: Neo Mamaia, Neo Floreasca Lake, Neo Timpuri Noi, urmând caNeo Herăstrău Parksă fie început în următoarele 12 luni.Proiectul de la malul mării, din staţiunea Mamaia, se livreazăîn 2020, fiind deja peste 70 % precontractat. Neo Timpuri Noi este estimat pentru livrare în Q1 2021 şi este peste 50 % precontractat, în vreme ce Neo Herăstrău Park preconizăm că va fi livrat în Q4 2022. Toate proiectele Neo beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, o preocupare constantă pe care o avem pentru toate dezvoltările noastre", spune Octavian Avramoiu, Managing Partner Neo Properties Development.

Acţionariatul companiei Neo Properties Development se împarte între Octavian Avramoiu (17%) şi One United Properties (83%), companie care a achiziţionat şi acţiunile lui Cătălin Scripcaru, după retragerea acestuia din business.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional