Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

One Verdi Park a primit autorizaţia de construire

S.B. Ştirile Zilei /

One Verdi Park a primit autorizaţia de construire

Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizaţia de construire, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Amplasat în zona de nord a Bucureştiului, complexul include două turnuri de 77 de metri înălţime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca şi Tei. One Verdi Park se conturează ca un proiect inovator piaţa imobiliară din Capitală, nu doar prin calitatea tehnologiilor folosite, ci şi a design-ului unic, semnat de arhitectul Marius Călin care conduce biroul X Architecture & Engineering.

În vreme ce turnul sud de la One Verdi Park este aproape în totalitate precontractat, de curând şi apartamentele din turnul nord de locuinţe au devenit disponibile pentru vânzare. Acestea vor include şi un proiect de design interior, realizat de Lemon Interior Design. Tot echipa Lemon este cea care va semna şi amenajarea interioară a lobby-urilor celor două turnuri, cu o înălţime de 5 metri.

La parterul One Verdi Park vor fi amplasate un restaurante, terase, magazine şi saloane de înfrumuseţare. Aceste spaţii sunt integrate într-o plintă urbană - promenadă a tuturor ceremoniilor zilnice: locuire, transporturi, creativitate, servicii, leisure pentru adolescenţi, familii tinere, pensionari.

În plus, proiectul prevede amenajarea de spaţii verzi în proporţie de minumum 30% din suprafaţa totală a terenului la nivelul solului şi a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două blocuri. Această grădină suspendată, plantată cu arbori şi arbuşti coniferi, foioşi şi plante căţărătoare, va fi folosită ca loc de întâlnire şi joacă de către toate persoanele care vor locui în acest ansamblu. Accesul în complex se va realiza din Strada Barbu Văcărescu, zona exterioară bulevardului va fi tratată ca spaţiu pietonal, iar rezidenţii vor avea acces facil şi la staţia de autobuz şi tramvai de mare viteză.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional