Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2021
Abonament gratuit

ParkLake alege soluţia de birouri smart Nooka Space şi oferă clienţilor opţiunea de a lucra remote din grădina centrului comercial

G.U. Ştirile Zilei /

ParkLake alege soluţia de birouri smart Nooka Space şi oferă clienţilor opţiunea de a lucra remote din grădina centrului comercial

În urma unui parteneriat în exclusivitate pentru Bucureşti, Nooka Space instalează primul birou smart în grădina ParkLake, redefinind astfel conceptul de "a lucra remote" pentru clienţii centrului comercial, dar şi pentru cei care locuiesc în proximitate, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Lansat pe piaţa locală în luna aprilie a acestui an, Nooka Space este start-up-ul irlandez care a iniţiat în 2020 primul concept de birouri smart de proximitate la nivel global, pe fondul pandemiei şi al schimbărilor survenite pe piaţa muncii.

În grădina Park Lake este disponibil modelul de birou Nooka One, care cuprinde două staţii de lucru, internet de mare viteză, mobilier şi accesorii moderne, precum şi senzori smart ce permit utilizatorilor o administrare facilă. Accesul se poate face prin intermediul aplicaţiei mobile Nooka Space, ce poate fi descărcată din Google Play pe dizpozitive de tip Android şi Ios.

"ParkLake este o locaţie excelentă pentru Nooka Space şi se potriveşte viziunii noastre de a oferi spaţii inteligente şi flexibile de lucru, în zone foarte accesibile utilizatorilor. Pe lângă multitudinea de magazine şi servicii, cei care aleg să lucreze remote din biroul Nooka, se pot bucura din plin de natură, având acces direct către parc. Strategia noastră este să creăm în marile oraşe din România o reţea complexă de birouri smart de proximitate, disponibile în zonele de interes ale oamenilor", a declarat Sergiu Băbăşan, Country Manager Nooka Space România.

"Pandemia a adus multe schimbări în comportamentul consumatorilor, de la modul în care îşi fac cumpărăturile şi îşi petrec timpul liber, până la felul în care lucrează. A te adapta şi a răspunde nevoilor în contextul actual sunt condiţii absolut necesare, iar noi încurajăm inovaţia şi orice nouă soluţie care vine să îmbunătăţească viaţa oamenilor. Biroul smart Nooka se integrează foarte bine în ecosistemul nostru şi ne bucurăm să oferim clienţilor opţiunea de a lucra aproape de natură, dar şi de de toate facilităţile pe care centrul comercial le oferă", a completat Simona Badea, Deputy Center & Marketing Manager ParkLake.

Potrivit sursei citate, cei care aleg să lucreze în biroul mobil Nooka din grădina ParkLake îşi pot personaliza modul de lucru, de la intervalul în care vor să închireze spaţiul, până la condiţiile ambientale. Astfel, aceştia pot controla calitatea aerului, iluminarea, încălzirea, plăţile şi rezervările inteligent, prin intermediul aplicaţiei mobile.

Biroul este prevăzut şi cu purificator de aer şi lumini UV-C, pentru a dezinfecta spaţiul şi a menţine cele mai înalte standarde sanitare.

Biroul Nooka poate fi închiriat în baza unui abonament lunar sau a unor tarife orare, în funcţie de necesităţi.

Modelul de business Nooka Space este complementar pieţei de birouri şi pune accentul pe mobilitate şi flexibilitate, oferind opţiunile închirierii, achiziţiei şi veniturilor partajate.

Astfel, Nooka Space se adresează atât persoanelor private care vor să beneficieze de propriul birou, cât şi companiilor şi autorităţilor locale care doresc să investească în astfel de facilităţi şi să îşi creeze propria retea de birouri mobile de proximitate în beneficiul oamenilor.

Facilităţile de producţie ale startup-ului irlandez Nooka Space se află în România, la Cluj-Napoca, iar instalarea şi transportul sunt gratuite pe întreg teritoriul Uniunii Europene, se menţionează în comunicat.

La nivel global, birourile Nooka se regăsesc în Irlanda, Elveţia şi Italia şi urmează să fie în curând prezente şi în Olanda, Luxemburg şi Belgia.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Investiţii

Perspective

Companii