Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

Penny deschide un nou magazin în Alba Iulia

S.B. Ştirile Zilei /

Penny deschide un nou magazin în Alba Iulia

Retailerul Penny a deschis un nou magazin în Alba Iulia şi ajunge la 311 magazine în România. Până în 2029, compania îşi propune să atingă cifra de 600 de magazine, informează news.ro.

"Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, îşi continuă planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în Alba Iulia. Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 857.20 mp. Magazinul dispune de 70 de locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilităţi", mai arată compania.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor şi la dezvoltarea capacităţilor logistice. Până în 2029, Penny îşi propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, Penny a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiaşi, judeţul Dolj.

Penny este parte din grupul german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de patru centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda, Bacău şi Filiaşi. În prezent, reţeaua Penny în România este alcătuită din 311 magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajaţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional