Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

PENTRU ANUL 2021Prima Development Group anunţă finalizarea a 640 de apartamente în Oradea şi Bucureşti

G.U. Ştirile Zilei /

Prima Development Group anunţă finalizarea a 640 de apartamente în Oradea şi Bucureşti

Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, anunţă pentru anul 2021 finalizarea a 640 de apartamente în Bucureşti şi Oradea, precum şi consolidarea extinderii pe piaţa imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Compania este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din România, după numărul de unităţi rezidenţiale livrate în fiecare an şi are în prezent 10 proiecte în derulare. În Bucureşti Prima Development Group semnează în acest moment două ansambluri rezidenţiale, iar din strategia grupului pentru 2021 face parte continuarea extinderii în Capitală.

Andrei Moanţă, CEO Prima Development Group, a declarat: "Anul acesta consolidarea extinderii proiectelor rezidenţiale în Bucureşti face parte din strategia de business a grupului. Ne propunem să livrăm în fiecare an câte 500 de apartamente şi astfel să ne sporim portofoliul de proiecte rezidenţiale durabile. Pentru noi, extinderea în Capitală a reprezentat un pas firesc în evoluţia celor 15 ani de experienţă imobiliară şi credem că viziunea noastră despre ce înseamnă o locuinţă fiabilă este foarte bine primită. Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale oraşului, iar la finalul acestui an şi începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în Bucureşti, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente."

După o experienţă îndelungată în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro, dezvoltatorul a intrat pe piaţa imobiliară din Bucureşti în 2017 odată cu demararea proiectului Boemia Apartments, notează sursa citată. Acesta este un ansamblu rezidenţial tip boutique situat în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Mărăşeşti nr. 125, cu regim mic de înălţime, parter si 5 etaje, şi însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 şi 3 camere, dar şi duplexuri. Proiectul a beneficiat de o investiţie de 8,5 milioane de euro, iar în prezent este vândut integral. Boemia Apartments este premiat internaţional cu distincţia Best Architecture Multiple Residence Romania în cadrul European Property Awards 2019.

Conform comunicatului, şi cel de-al doilea proiect din Bucureşti semnat de Prima Development Group şi care va fi livrat anul acesta, Core Timpuri Noi, a primit o dublă distincţie internaţională: Best Residential Development Romania şi Best Development Marketing Romania în cadrul European Property Awards 2020. Situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, pe Strada Foişorului nr. 108-112, ansamblul rezidenţial Core aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 şi 4 camere şi abordează un stil smart-minimalist, cu cele mai noi tehnologii integrate. Investiţia pentru acest proiect se ridică la 20 de milioane de euro, iar cele 240 de apartamente vor fi finalizate anul acesta.

Portofoliul Prima Development Group are în centru o viziune a spaţiului de locuit fiabil, a casei durabile ce rezistă cu brio trecerii timpului şi toate proiectele sunt realizate de echipa internă de profesionişti în construcţia de locuinţe a grupului, de la concept şi proiectare, la design, construire şi management.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional